Nazli55x Merhabalar doğum kontrol hapları kılları tekrardan çıkarıyor mu lazer yaptıracağım tekrar çıkar mi
Summerwine95 Nazli55x tabiki çıkarmıyor.Aksine benim gibi pkoslular onu kıllanma ve sivilcede kullaniyor
Nazli55x Summerwine95 peki kilo aldırıyor mu herkes bişey diyor kadın Doğumcuma gideceğim de önden bilgisi deneyimi olan varsa öğrenmek istedim
aliarasguler Nazli55x kilo niye aldırsın canım ben iki yıldır kullanıyorum kilo falan aldırmadı yani bana herhangi bir etkisi olmadı koruyuculuktan başka
Summerwine95 Nazli55x aksine ben kullanırken kilo verdim.Aslinda ilk 2 ay ödem yapabiliyor kimi bünyede ama o da vücut alışınca olmuyor ama insanlar kilo aldık zannediyor
Summerwine95 aliarasguler asmnin verdiği nasıl peki?Ben hamilelik öncesi yazz kullanıyordum ama o zaman bile çok pahaliydi
aliarasguler Summerwine95 adı Mcrogynon ilk başta çok güvenemedim baya araştırdım aynı yazz Yasmin gibi düzenli kullanıldığında %99 etkiliymiş 6 aydır kullanıyorum etkili gerçekten aynı Yasmin gibi yani etkili memnunum