Fatmannny Kızlar bebekleriniz ne zaman sizin yaptığınız yemeklerden yemeye başladı kızıma özel hazırlıyorum yemeğini ama o bizim yemeklerimizi yemek istiyor erken mi daha ?
Evaninanasi Fatmannny 9 aylıkken yemekleri az tuzlu yağıp verebilirsin dedi doktorum. Ben de öyle yapıyorum ve bizim yemeklerimizden yiyor 2 aydır. Çok çok az tuz atıyorum, sonra tuzu kendi tabağımıza ekliyoruz.
aylinpala Fatmannny 9 aydan itibaren verebilirsin dedi doktorum tabi yasaklı gıdalar hariç. Bir de tuzu baharatı çok az atıyordum
menek16 Fatmannny 9 ay itibariyle tuz şeker bal harici bize katıldı 1 yaşında şeker hala yok bal tadımı yapacağız az tuzlu yapıyorum yemekleri bizimle yiyor salçayı da organik aldım hep beraber kullanıyoruz
Ozra Fatmannny doktoru. 10 aylıkken kendi yemeklerinizden yiyebilir dedi yasaklı gıdalar hariç baharat çok az tuz çok az katıyorum şeker falan kesinlikle vermiyorum
Uzayyy 8 buçuk aylık 9 a gireceğiz . Kendi yemeklerimizden yiyor. Sadece tuz atmıyorum yoğun baharat kullanmıyorum. Bence sizinki de yiyebilir
Fatmannny Evaninanasi benim doktorum da 1 yaşını bekleyin demişti ama emin değilim hala biz yemek yerken mama diye ağlıyor tok olmasına rağmen
Fatmannny menek16 salçayı biz kendimiz yapıyoruz hazır almıyoruz o yüzden salçayı kullanıyorum tuz kullanmıyorum ama tuz atmadan yemeğini ayırıp öyle devam edicem artık
Fatmannny Ozra şeker bende kullanmıyorum ama eşim anlamıyor çocuğa çikolata verirken yakalıyorum sürekli baş edemiyorum tuz da vermedim hiç gayet sağlıklı beslendi bu zamana kadar artık salıcam biraz
Ozra Fatmannny tuz çok az katabirsin demişti bende az katıyorum ama şeker 2 yaşına kadar kesin yasak dedi sizde eşinizle konuşun
Fatmannny Ozra konuşuyorum kavga ediyorum yok anlamıyor en son kan vermiştik şekeri yüksek öıkmış deyip korkuttum şimdi vermiyor ne zamana kadar böyle vermez bilmiyorum