Balbeby Kizlar ben istiyorum ki bebeğim bir oyubcagi elinden dusrmesin onsuz hiçbir yere gitmesin ama bebeğimin hiçbir oyuncağı umrunda değil bu oyuncak alışkanlığını nasıl sağlarım
beyzzsenturkk_ Balbeby bizim bir uyku arkadasımız var pembe bi ayıcık gün icinde onu cok fazla göstermem sadece dışarıda kucagında olur ve geceleri besiginde gündüz onu uyuturken ya da uyuttuktan sonra kucagında ayısını sararım kollarını yani sarılıyormuş gibi açarım kollarını ellerini tuttururdum ona geceleri de beline ya da kollarının arasına sokuştururdum artık kokusu sindiği için alıştı ve bırakmıyor
sadekahve_bitter Balbeby neden böyle bir istediğiniz var ? uyku arkadaşı anca öyle çok bağlı oldukları oyuncak oluyor onsuz uyuyamıyorlar gibi Biraz büyüdüğünde sevdiği oyuncaklara dönem dönemmiş yapıyorlar
Selimikomom Balbeby yeğenim bize ilallah getirtmişti bu durumdan nereye gitsek kocaman niloyayı getirmek istiyordu sonra sıkılıp bize taşıttırıyordu ve yük oluyordu annesi bebek arabasına koysa bile çığlığı basıp saatlerce sanki dövmüşüz gibi ağlıyordu anneside sinir krizi geçirdi tabi fırlattı çöpe bağıra bağıra eve gittiler 🙃 o günden sonra çocuk oyuncağını bir yere götürmedi boşu boşuna travma kaldı belkide
Deletedmom_116 Neden çocuğunuzun bir nesneye bağımlı olmasını istiyorsunuz anlamadım, ne işe yarayacak ki bu? Ezkaza unuttunuz yada kayboldu diyelim ne yapacaksınız ?