1mucize Güzel anneler var mı güzel ilgili her şey hakkında konuşan güzel bir çocuk doktoru. Devlet özel fark etmez.
sadekahve_bitter 1mucize hangi ilçedesiniz Bağcılar güneşli erdem hastanesi dr Ayşe güney çok memnunuz
Themom_ 1mucize şişli kolan uz dr burçin hatipoğlu çooook tatlı ve bilgilendirici bir dr çok memnunumm❤️
3cocukluananingunlugu 1mucize bağcılar devlette Adem Kutanış yorumları çok güzel ondan randevu aldım götürcem bakalım
Busbus03 1mucize kadın sağlık merkezi var Gaziosmanpaşa da yusuf büyükpınarbaşlı doğdu doğalı ona götürüyorum aşırı memnunum zamanında ben çocukken de bakmış bana ve kardeşime bir bakın derim
sadekahve_bitter 1mucize geçen ay götürmüştüm en son 400₺ idi muayene Telefonla öğrenebilirsin istersen sor yine de
1mucize sadekahve_bitter şimdiye kadar hep sağlık ocağında aylık kontrolü ve iğnelerini yaptırdım ilk defa doktor kontrolüne götüreceğim doktordan kan idrar ve dışkı testi istesem yapar mı yoksa gerek duymadıkça yapmıyor mu kızım 3 ay 12 günlük.
thebacim sadekahve_bitter merhaba 1 sene geçmiş üstünden ama şuan bu dr hanım halen güneşli erdem de mi acaba iyi bi hekim midir
sadekahve_bitter 1mucize neden istediğini sorar büyük ihtimalle Ve çok fazla tahlil ve serum veren bir doktor değil Biz hastane virüsü kapmıştık o dönem kaka tahlili istedi 2- kerede idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi istedi ve doğru çıktı Siz gittiğinizde söylersiniz belki ister
sadekahve_bitter 1mucize çok güzel muayene eder kendisi bir kaç kişi daha yönlendirmiştim ilk kez bu doktorun pipi veya genitale baktığını söylediler daha önce gittikleri Dr bakmamış
1mucize sadekahve_bitter anladım çok teşekkür ederim bu 2 gündür kızımın sanki bir yerleri ağrıyor dıştan gayet iyi ama sürekli mutsuz oynamak istemiyor gülmüyor hep ı-ı diyor. Ağlıyor emmek istemiyor sürekli kusuyor yediğini olduğu gibi çıkartıyor gaz sıkıntımız yok çok şükür alttanda üsttende güzel güzel gazını çıkartıyor ama işte bilmiyorum. Bugünde yavru ceylan gibi sürekli hep bi uyku halinde kalkmak istemiyordu uyanık olduğunda keyifsiz ı-ı diye mırıldanıyordu kucağıma aldığım gibi hemen uyumak istiyordu uyudukça emziriyordum. Memeyi gördükçe yememem için direniyor resmen. ☹️ onu böyle görmeye alışkın değilim.
1mucize sadekahve_bitter bizde gideriz inşallah randevu felan gerekli mi yoksa hastaneye girişte vs. sıra alabiliyor muyuz. Hiç gitmedim güneşli erdem hastanesine hastane işleyişi hakkında bilgim yok maalesef.
sadekahve_bitter 1mucize gitmeden arayın doktor izinde filan mı diye sorun yaz ayı malum izinler oluyor Direk gidebilirsiniz istersende randevu da oluyor
Alyadua33 Şişli Okmeydanı Cemil Taşçıoğlu şehir hastanesi Efnan hoca ve Pınar nimet hoca kesinlikle muhteşemler pınar hoca hasta olunca bakmıyor takip yapıyor ama aşırı ilgili Efnan hoca da muhteşem ve çok anlayışlı kesinlikle öneririm