Selimikomom Emzirirken kullanılır mı ve adet düzenini bozar mı? Veya adet söktürücüde olabilir oluveriyim bitsin🙃 15 eylülde tatile gideceğiz reglime denk geliyor geçn hafta gittiğimizde de regldim hiçbir şey anlayamadım
ArvenMom Selimikomom primolut eczaneye danışın emzirirken kullanılıyor mu ama şuan adet olmazsınız bünyenize yazık geçen hafta olmuşsunuz zor yani
Laden Selimikomom adet döngüsünü mahvediyor. Geçen yıl kullanmıştım. Günde 3 kez iç demişti eczacı ben iki kez içtim ona rağmen mahvetti beni. Aylarca düzene girmedi hatta. Emzirirken kullanılıyor mu bilmiyorum malesef
Selimikomom ArvenMom yok şimdi kullanmayacağım 10 gün sonra falan kullanacaktım peride de 15 gün kaldı adetinize yazıyor zaten kısa aralıklarla oluyorum 🥲
Selimikomom Laden 🥲🥲 döngüyü bozarsa olmaz hem hamilelik korkusu sarar beni hemde vücuduma zarar verir. Tampon kullandınız mı peki siz tavsiye eder misiniz
Laden Selimikomom evet o korkuyuda çok yaşadım en mahveden oydu zaten🫠 Onu hiç kullanmadım ama kullanan herkes çok memnun
Selimikomom Laden aynen bende öyle çok duyum aldım da rahat eder miyim acaba ya korkularımda var biraz tabi