CerceiLannister Eveeet 22 aylık emzirme serüvenim maalesef sarkık ve yumuşak memelerle bitti dekolte giyemez olmuştum yaptırdım rahatladım 😂
susunbebekuyuyo CerceiLannister yalnız çok iyi fiyat istanbulun neresi arkadaşım geçen ay silikon taktırdı 60.000tl indirimli hali istanbul ataşehirde
penyy CerceiLannister canım peki 2. Ye hamile kalırsan silikon olduğu için emzirebilir misin onu çok merak ediyordum ben
yasacmalamalo CerceiLannister vavvv eşin ne iş yapıo kız bnm kocam verir mi bu kdr acaba die düşünyrm bi de ikinci cocukta tekrar sarkar mı 😂
Fusunf CerceiLannister benim sarkık değil eskisi gibi ama silikon çok istiyorum korkuyorum da siz ne yaptırdınız acaba ?
CerceiLannister Fusunf silikon protez yaptı korkulacak bişey yok valla mutsuz olmaktansa biraz acı vız geliyor yaptır gitsin aşkım
Mhdbtl--- @“CerceiLannister”#benim memelerim büyük silikon olmaz bana ama böyle dikleştirme varsa isterim oluyor mu 🤗😄
CerceiLannister yasacmalamalo O hayatta estetiğe bu parayı vermez ben kendi paramı kazanıyorum allahtan 😂
Fusunf CerceiLannister ay valla çok istiyorum da kocam hayır diyor kıskanıyor kesin 🤣🤣 kendine bakan kadınları okuyunca çok mutlu oluyorum 💜
Kereminannesiii CerceiLannister geçmiş olsun, hayırlı olsun☺️ ben değil ama yengem yaptırmak istiyor nerede yaptırdınız memnun kaldınız mı