bambumsu 23 gunluk kızım uyuyamıyor. Gündüzleri normal sürecinde uyuyor ama gece 11’den sonra sabah 5e kadar ayakta. Gündüz uyutmamayı da denedim hani gece uyursa diye ama o zaman da olmasi gerektigi gibi olmuyo icime sinmiyo cunku uyumasi lazim gunduzde. Sürekli emmek istiyor sürekli dediğim gece yarım saatte bir. Dalıyo yerine koyuyorum onda da uyanıyo. Gece gündüz ayrımı yapabilmesi için birkaç şey denedim ama pijamalarını değiştirelim uyku vakti geldi diyelim ışıklar açılsın kapansın ama bir türlü olmuyor. Acaba doymuyor mu o yüzden mi? gazıda yok tuvaletinde rahat yapıyor ama doyuyor kendisi bırakıyor memeyide. Bir türlü çözemedim doktor randevumuzada daha var. 😢 Bu çocuk neden uyumuyor 😢😩. Aynı şeyi yaşayan var mı???
araskuzumm0918 bambumsu henüz gece gündüz farkını yapamıyorlar çok minik annesi ,emziğe alıştırmayı dene yoksa çok zorlanırsın şhsen ben çok karsıydım emziğe ama ne büyük nimetmiş 👀uykuya dlmayı kolaylaştırıyor
Melike_koc bambumsu akşam saat 7 gibi bi uyanıyor gece 1 2 3 uyumuyor arada dalıyor battaniyede sallıyoruz fln yerine koyar koymaz uyanıyor uyutmak için tekrar 1 saat fln uğraşıyoruz uykusuzluktan artık başım patlıyo
Aycaauzm bambumsu gecesi gündüzüne karışmış derler büyükler benim de oğlum gündüz uyumuyodu aydınlık hava bakınmak istiyordu hep şimdi altını alıcam zaman mama vericeğim zaman aydınlık olan odaya gidiyorum uyutmak için başka odaya geçip perdeleri kapatıyorum ben faydasını gördüm dene istersen
bambumsu Ciilem Aselimmm bi cozum olmali ya bu sekilde 4.-5. Aya kadar devam edemeyiz 😪 Ne süt olur ne sagligimiz olur 😑 Ayagimda sallayayim dedim bu sabah artik cinnet geciriyodum az kalsin. Cocugun kafa sallana sallana döndü hosuna gitmedi. Memede uyumak hep orda kalmak istiyo ama oyle bi meme yok yani 24 saat acik 🤧
Aselimmm Bende varım uyumuyor sürekli ayakta veya kucakta sallanmak ve emmek istiyor yatagına koyunca gözlerini açıyor 😩
bambumsu Aselimmm Yokmu bi onerisi olan ya. Bu gidisle Aile ve Sosyal Pol. cocugu alcak bizden 😂 Gunduz iyisiniz hossunuzda gece bakamiyosunuz siz bu cocuga diye 😂😂
bambumsu araskuzumm0918 aynen bende 1.5 aydan once kismina karsiyim yada karsiydim suana kadar ama sizlerde cozum olduysa bende deneyeyim artik yoksa o da bende perisan olcaz bu gidisle 😓
Sevilsevil Canım gündüz uyutmamak çözüm değil gündüz de uyusun yoksa bebekler yoruluyor daha da huysuzlanip uyumuyorlar. Ben çok şükür öğrettim geceyi bebeğim 36, günlük şu an . Her akşam aynı saatte yatak odasına götürdüm gece lambası açık sadece. Bir de telefondan hep aynı müziği açtım o şekilde alıştı geceleri sadece emmeye uyanıp tekrar uyuyor artık.
bambumsu Sevilsevil oda konusunda bende ayni sekildeyim ama muzigi hic dusunmemistim. Yani ayni muzik uyku vaktinin geldigini anlatabilir. Ben farkli muziklerle ilerliyo gibiyim. İste bi gun 2 saatlik su muzik bi gun 2 saatlik bu muzik falan. Onuda deneyeyim. Tesekkur ederim 🙏🏻
bambumsu Denizmelisa korkuttun beni suan 😃 muzik olayini dene istersen sende, bugunden itibaren uyku muzigi olarak bitane belirlicem bende
bambumsu [bilinmeyen] emzigide 1.5 aydan once onermiyolar diye vermeyeyim diyodum ama cozum olcaksa o kadar beklemem yani. Bugunde ayni sekilde devam edersek vereyim artik 🤷🏻♀️
araskuzumm0918 bambumsu inan bi nebze rahatladık banada hastanedebir teyze kolumdan tuttu çevirdi kızım ne dersedesin emzik alıştır sen perişan olursun dedi , o günden sonra deneye deneye verdim emmedi sonra birini emsi şükür ,diyorum ki allah gönderdi teyzeyi😂
bambumsu [bilinmeyen] o da iyiymis 😃 emmeyide emzirmeyide ikimiz ogrenmeye calisirken baya yardimi olurdu aslinda cok mantikli 👍🏻
Denizmelisa bambumsu bebeğiniz ne kadarlık? Ben önceden saç kurutma ve piş piş sesiyle uyutuyordım tabi büyüdüğü için şimdi fayda etmiyor. Müzikte olsa uyumuyor şimdi
bambumsu Melike_koc bugun gunduz aksam 7ye kadar uyudu bizdede sonra 8de yatti emdi vs.11de kende uyanmis icerde. Gunu gununu tutmuyor
bambumsu Denizmelisa 24 gunluk. Suan ayaktayiz sabah sabah pek mutluyuz memede ama ben o kadar mutlu degilim maalesef 😓
bambumsu araskuzumm0918 o kadar para verdik avent aldim bebe parmagimi emdi yaaa 🤦🏻♀️ Allah’im bende emzik bulmak icin arastirma yapayim bu boyle olmuyo
araskuzumm0918 bambumsu wee dene hem ucuz hem bi ihtimal alır yuvarlak uc olan değil yassı uclusunu dene
bambumsu [bilinmeyen] insallah bulursun onada cozum. Muzikolayina basladim anca smdiye kadar idare edebildim belki sonraki gunlerde dahada oturur Sure uzar 🤷🏻♀️🙏🏻