Dilanyener Hassas olan bakmasın lütfen bebeğim 4-5 gündür bu şekilde kakasını yapıyor ve 3 gündür asla düşmeyen ateş var doktora götürüyorum normal diyor kaka testi istedim gerek yok diyor hem özele hem de devlete götürdüm sizce de normal mi ben elhamlanıyorum
YaseminAsel Dilanyener fotoğraf yüklenmemiş canım. Eğer diş zamanı falansa ondan da olabilir. Kaç aylık el gıda falan alıyor mu bilmiyorum. Kullandığı farklı bir ilaç varsa ondan da olabilir bizimki şimdi antibiyotik kullanıyor oo yüzden ishal oldu mesela
Dilanyener YaseminAsel 1.5 olacak resim yüklemeyi beceremedim yeşil mukuslu şekilde yapıyor evet diş çıkarıyor ama bu kadar uzun süreceğini düşünmüyorum dün ateşi 40 a yükseldi enfeksiyondan şüphelendik kan ve idrar tahlili yaptırdık temiz çıktı ama içim hala rahat değil ilaçta kullanmıyoruz Doktor’un sadece ishal için verdiği ilaçları kullanıyoruz bu gün yine kakası aynı renk 🥺
YaseminAsel Dilanyener kaka tahlili de verdiniz mi peki. Farklı bir besin verdiniz mi ya da belki o ürüne alerjisi vardır ishal yapmıştır dokunmuştur
Dilanyener YaseminAsel kanda idrar da yaptırdık çok yiyen bir çocuk değil yediğimiz şeyler de sabit çorba vs falan ve bunlardan ötürü 6 gün olacak düşmeyen ateşle mücadele ediyoruz yarın özele götüreceğim tekrar gaita testi yaptıracağım artık