TugcenurLina Merhaba annelerr 🌸 24 günlük anneyim Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Sağlık ocağının verdiği D vitamini sanki bebeğime gaz sancısı yapıyor gibi gözlemledim. Aynı durumu yaşayan var mı ? Başka vitamin mi kullanmalıyım acaba
Mnli TugcenurLina gaz bilmiyorum ama içinde paraben olduğu için çocuk doktorum önermedi onu ocean kullanıyorum iki çocuğuma da
Gizzzzz-giz TugcenurLina ocean d vitamini içerik olarak en iyi vitaminler den biri alıp onu deneyebilirsin ama d vit. İle gaz olmaz artık gazlanma dönemi gelmiştir bebeğin benim kızım da yaklaşık 20 günlük iken gazlamaya başladı ben de prebiyptik yapıyor zannetmiştim o dönemi atlattık şimdi 3.5 aylık ve Bi sıkıntısı yok
Ecenin_annesiii TugcenurLina Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsün 🌸❤️ evet bende onu kullandım ama sadece iki gün dahada devam edememdim çünkü bebeğim ağlıyordu yutmak istemeyip tükürüyordu bende doktordan başka d vitamin istedim peida d verdi ondan memnunum gazda olmadı bizde ☺️
Femme1 TugcenurLina içeriği temiz değil ocean da zeytinyağı var bana da sağlık ocağından vermişler di bilmiyordum kullandım ama sonra ocean a gectik