Zeyneppppp 4 ay 8 günlük malum aydayz o kadar uykuya direniyor ki dün bütün gün otrdum ağladım resmen çocuk gibi . 2 saat salliyorum 5 dk ya yatıp kalkıyor . Birde şu emzik var tabi uyuyana kadar 100 kere atıyor vermim diyorum kendini parçalıyor resmen keşke hiç alistrmasaydim o kadar pismn oldum ki ya 🤦🤦🤦
Mervegvn123 Zeyneppppp normalde anakucagında uyuyo gece beşiğine alırdım bir kıyamet sormayın emziği aynı dediğin gibi hem istiyor hem fırlatıyor 4ay3 günlük kucagımda sakınlesmesini beklıyorum meme teklıf ediyorum yok halıları kaldırıp bebek arabasını açtım evın ortasında bi ileri iki geri beş dakıka içinde uyudu bebek arabasını seviyorsa bı deneyin kızlar bu ay bıze herşey mübah sanırım
Binnur_cam Zeyneppppp az önce sinirden saçlarımı yolmamışım gibi güldüm şuan okuyunca 🙄 Ya of yemin ediyorum mahvetti beni bu atak 4 ay 11 günlük en son sinirlenip of kızım ağzıma s…vallahi dedim okadar yoruyoki anlatamam meme mama ayrı dert uyku ayrı dert durmaması ayrı dert Allah sabır versin bize ..
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Benm kızda emziği tutmadı. Memede uyumak istiyor. Dün bende deliricektim. Yer mi yadırgıyor ne bilmiyorum. Uykuya dalamıyor,hemen uyanıyor. O inatlaştı ben inatlaştım. En sonunda sabaha kadar deliksiz uyudu
Zeyneppppp NeclaLeylaCeydaOhnealaneala valla bazen kadınlara peygamber sabrı verildiğini düşünüyorum .
Zeyneppppp Mervegvn123 yok bacım yok beşiğinde uyudu uyudu . Bebek arabasiymis normal arabaymis pusetmis ayakmis yok kucakmis yik yokkk. Sadece beşik o kadar 🤦🤦
Zeyneppppp Mervegvn123 emziği zırt pırt atmasa uyuyacak halbuki tam dalıyor emziği atıyor yine başa sarıyoruz canıma tak etti vermicem dedim yarım saat boyunca susmadı snra yine verdim 10 dk daha ağladı durdu snra sağolsun bı 15 dk uyudu .gece desen 4te bir uyandı sabah 7de uyudu delirdim gece gece resmen . Allah’ım ben kafayı yemeden buyuse bari 🤦
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Zeyneppppp demi yaa bencede. Deniz kenarında çardakta yatmak istedik. Eşime kalk boşver eve gidelim dememk için kendimi zor tuttum. Mücadele ettim. Kazanan ben oldum 😂 💪
Zeyneppppp NeclaLeylaCeydaOhnealaneala valla ben çok denedim de yenilen hep ben oldum inşaallah bı gün bende o gururu yaşarım 🥹