_tuuggcce_ Bebeğim 7 günlük. Gaz için ne yapabilirim? Yediklerime dikkat ediyorum. Kimyon suyu da içiyorum. Her gün gazı yok ama olunca oluyor. Göbek bağı daha düşmedi, masaj yapmakta çekiniyorum bu yüzden sıkıntı olur diye
Cagbusege _tuuggcce_ çok dikkat ettim ama hiç bi etkisi yok bence gazlı olan bebek ne yapsanızda gazlı oluyor
dyguukrtc _tuuggcce_ profilime bakarsanız bununla ilgili yazışmalarım var laktaz enzimi damlası alıp kullanın internetten araştırın bebekte gaz ve sancı anne sütündeki laktozu sindiremediği için oluyo laktoz intoleransı diye geçiyo
Ed5242 _tuuggcce_ çok sıkı bir diyet yapmama rağmen çok gazlı bir bebeğim vardı. Kesin olan tek çözüm besledikten sonra yuttuğu gazı gegirip cikarmasi. Bacaklarini oynatmaya başladığı zaman gazı da azalıyor
_tuuggcce_ Fulihkn zuleyhaaxtr tomvejerry Cagbusege peki kiraz çekirdekli kemer denediniz mi hiç? Ya da damla kullanmalı mıyım?
zuleyhaaxtr hic alakası yok yemeyle ben ilk cocugumda salcalı yaglı hicbisey yememistim hep süt (laktozsuz) tahıl ve sebze yiyodum genede oluyodu 4. ayda bitmisti
tomvejerry zuleyhaaxtr alakası var canım kaç kere denedim bazı şeyleri takip ettim mesela ben ne zaman türk kahvesi içsem bebeğim o gece uyuyamiyor sancidan, tabikide gazın tek sebebi bizim yediklerimiz değil ama olana da ek yapmamak lazım
tomvejerry _tuuggcce_ valla bu konu hakkında bende post açtım genel olarak anneler bez ısıtıp koy aynı şey dediler canım bilmiyorum,ben kaç damla kullandım halada kullanıyorum hiç faydası olmuyor bebeğim hergun aynı şekilde ağlıyor gazdan
_tuuggcce_ Ed5242 emzirdikten sonra gazını çıkartıyorum. Sonrasında tekrar acıkıyo ve uykusu dağılıyo. Bi döngü gibi oldu. Emzir, gazını çıkar ama sonra tekrar acıkıyo. Her istediğinde meme veriyorum zaten orası ayrı