Iremnurr_mms_34 Oğlum 5 gün sonra 5 aylık olucak ek gıdaya Nezaman başladınız neler verdiniz ben tadımlara başlamak istiyorum ama ne verebilirim nekadar verebilirim birde bu e bebekte satılan meyve püresi verebilirmiyim şuan ☺️ Bana bilgi verirseniz çok sevinirim
Asyaveannesi04 Iremnurr_mms_34 henüz erken bence biraz daha bekleyin derim bağırsakları henüz hazır değil 5 ay 20 günlüktü sebzelerden başladım buharda haşlayıp verdim hep çay kaşığıyla ölçüsüyle
BeyzaKeles Iremnurr_mms_34 5 buçuk aylık falandı ilk üç gün yoğurt sonra 3er gün sebze meyve tattırdım
zeyn1212 Iremnurr_mms_34 kilosu iyi olduğu için doktorumuz tam 6.ayında başlamamızın en iyisi olduğunu söylemişti ben de tam 6 aylıkken yavaş yavaş tadımlara başladım
Tuba Iremnurr_mms_34 5.5 aylıkken havuç, patates, kabak gibi kolay sindirilen sebzeler ile başlamıştım.
nolmuskine 5 ay 15 günlük iken başladım . Ama tam beş ayında yoğurt vermiştim sonra ara verdim 5 ay 15 günlükte kabak verdim. 3 gün kuralı ile ilerliyorum . Hazır kavanoza girmiş bir şey de vermeyi önermiyorum
beyzzsenturkk_ Iremnurr_mms_34 5,5-6 aylıkken cok mecbur kalmadıkca hazır şeyleri önermem evde yapmaya calısın ne verirseniz verin yerler zaten meraklı oldukları bir dönem ama cok zorda kalmadıkca hazır almayın tüketmeyin ben genelde evde yapmaya çalışıyorum dışarda da evden yapıp götüremezsem en son çare alıyorum