ela-kusum1 Kizlarr doğumdan 4 ay sonra adet oldum şimdi de 4 gün gecikti düzensizlikler oluyor mu ikinci üçüncü adette yoksa test mi yapmalıyım
Cennetinsusu ela-kusum1 Evet düzensizlik olabiliyor. Şüpheli ilişkiniz yoksa normal. Birkaç ay olmayabilirsin hatta 😌
kivircikannesi ela-kusum1 Doğumdan sonra düzensizlik oluyor ama şüpheli ilişki varsa test yap. Ben bu ay on gün önce oldum mesela 🤷🏻♀️
ela-kusum1 Cennetinsusu şüphem yok ama insan ister istemez acaba mi oluyor inşallah oyledir teşekkür ederim 😊
sehpayacarpanserceparmak_ Benimde 4.ayda 1hafta gecikmisti ayni senin gibi korku yasadim simdi supheli iliskim oldu 1kere ve adet olana kadar kafayi yicem.galiba😅
ela-kusum1 sehpayacarpanserceparmak_ offf gerçekten yaaa insan kafayı yiyor sürekli onu düşünüyorum 😅
ela-kusum1 sehpayacarpanserceparmak_ ay edelim arkadaşım Allah’ım hayırlı zamanda versin tabiki ama şuan çok erken
Dmtt06 ela-kusum1 ben de çok korkmuştum emzirirken oluyormuş düzensizlikler ama tabi hep tedbirli olmak lazım
Bebeciknerde ela-kusum1 tam 3 gün geçti bende bekliyorum. Olması imkansız ama işte insan korkuyo😂gün değişimi olabiliyormuş ama
printhelloworld ela-kusum1 doktorum ilk 1 sene düzensizlik normal demişti benimki 8. ayda anca düzene girdi daha erken endişe etmeyin
hayalperest2310 ela-kusum1 oluyor canım benim tam 15 gün geçmişti öldüm öldüm dirildim halbuki adamı da yaklaştırmıyorum kendime 😂😂😂