bebegm 20 günlük bir tek zıbın üzerine pijama giydiriyorum üşür diyorlar.pijama penye giydiriyorum sıcak diyorlar.gece uyurken pencere axıyorum sıcak dıyorlar.açmyorum terler diyorlar kafam karıstı nasıl giydiriyorsnz bebeklerini isilikte oldu yavrum
eralp zıbın üstüne pijama yeter 40 çıkınca da tek zıbın yeterli cnm sen millete bakma
eralp Nerede yaşıyorsunuz bence önemli bir konu o 🙃 ben bir tek zıbın giydiriyorum 2 buçuk aylık bebeğim bütün gün öyle duruyo hem Amasya sıcak hem de öyle efil efil rüzgar esip serin olan bir evim yok. Gece de serinliğe göre zıbının altına ince penye pijama giydiriyorum. mayıs Nisan falan olsa neyse de bence yenidoğan da olsa kat kat giydirilecek bir hava yok. Bir de ben mayıs sonu kontrole gittim hava biraz serindi yağmur falan vardı doktor çok giydirmişsin tek kat yeter dedi. Bebekler sıcaktan bunaldığı zaman uyurken emerken de zorlanabilirmiş. Bence odanın sıcaklığına göre sen ayarla. Herkes kendi vücut ısısına göre yorum yapıyo en doğrusunu anneler bilir 😜
eralp ben bebeğimin ısısını kendimden ayarlıyorum ben üşürsem ona göre terliyorsam ona göre giydiriyorum ısısını burnundan ve boynundan dokununca anlıyorum burnu diğer yerlerine göre daha soguk ise üstüne bir battaniye koyuyorum cereyan yapmadıkça olduğunuz odanın Camı açık olsa sorun olmaz ki ben sıcağın zarar. Verip soğuğun zarar vermeyeceği kanaatindeyim Nası alışırsa öle gidermiş birde
eralp 10 günlüktem beri tek zobınla duruyor benm evim çok sıcak cam açmıyorum yattığı yerde üşütür diye
eralp akşamları öıtçıtlı body üstüne tulum giydirip yatırıyorum sabaha karşı daha serin olunca üstüne penya battaniyeyi iki kat yapıp örtüyorum.Gazlı olunca ısı rahatlatıyor.Gündüz yine çıtçıtlı body üstüne ince penye ama uzun kollu şeyler giydiriyorum.Evin sıcaklığını mutlaka kontrol ediyorum .Aşırı sıcaklarda sadece çıtçıtlı body giydireceğim.Ankara henüz çok sıcak olmuyor evimde çok güneş almadığı için.Bunları göz önüne alarak en iyi ayarlamayı siz yapacaksınız.Başkalarını dinlemeyin her kafadan ses çıkıyor anne kadar bebeğini kimse anlayamaz ....🙏
eralp doktor bana sen nasıl giyiniyosan bebeğe bikat fazlası yeterli demişti 30 günlük şuan bebeğim uzun kollu ince zıbınla duruyor, terleyince hasta olma riski fazla diye düşünüyorum enseden kontrol ediyorum gün içinde.Allahın izniyle bişey olmaz yavrularımıza
eralp ben sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum
eralp ay benim de kafam karışık büyükler daha canı yok deyip kat kat giydirmemi söylüyo bu sıcakta henüz 13 günlük bebeğim kayınvalidem dayanamıyo üşür diye bi kilotlu çorap üstüne patikli pijama onun üstüne de çorap giydiriyo 🤦♀️O evde olmayınca çıkarıyorum ben ama sonrada bi vicdan azabı çekiyorum sanki de benim bildiğim sıcak havada sen bi kat giyiyorsan bebeğin bi kaç fazlası olucak
eralp bebeğin erkekse erkek çocuk sıcağı da sevmez pek havalar güzel bi kat yeter gerekli olduğunda inçe kollu bişey yeter bence
eralp
Hasret
Kızlar bu videoyu izleyebilirsiniz profosör doktor anlatiyor bu sıcaklık işini benim bebegimi buyukler cok giydiriyordu karsi koyamiyordumda kac cocuk buyutmusler diye ama benim bebegim cok terliyo heranne kendi evladini bilir soyuyorum artik ben nekdae giyiniyorsam oda oyle sıcak gelirse cok agliyor benimki
Dorukegeninannesi 20 günlük küçük die panik yapıyorum gece zıbın pijama ince penye günüdz kısa kollu giydryorum ama bi yandan da çok mu küçük diorum
aygulusoy eşimin işi dolasyla bingöldeyim geceleri serin ama gündüz cok sıcak oluyor
Nurdanhakan bende gece acıyorum ama aklımda soru işaretide kalmıyor değil
EmineGneDemir bende bingöl kiğıdayım eşim dış karakolda olduğu için haftada sarece bir defa geliyor eve birgün bile kalmıyor evde en zoru o benim için ama tayinciyiz batıya çok şükür bitti🙏Burada imkan ve şartlar çok zor çok küçük ilçe evet dedigin gibi kışın kardan yollar kapanıyor merkeze bile gelemiyoruz ben sobalı evde oturuyorum 8 ay sonra sobayı dün kaldırdım düşünün kış hala bitmedi burda herkes soba yakıyor hala
Hasret ama o cok sıcak doktora sordum sen giyin dayanabilirmsn dedi bebek nasıl dayansın dedi hem çok sıcak iyi değilmiş
eralp işte beni dinleyen kim 😞kırkı çıkana kadar kaynanamla kalmak zorundayım idare ediyim diyorum nasıl alışırsa öyle gider derler ya bebeğimin sıcağa aşılıp en ufak soğuktan etkilenmesinden de korkuyorum şimdi ki hedefi bebeğe su vermek daha 14 günlük ya napcam susuz olur mu diyo halbuki süt sulu diyorum doktorlar ilk altı ay anne sütü varsa önermiyo suyu banada bi akıl verin yaa
Cansu425 Canım link atmamışsın
Hasret https://youtu.be/J6LSNCLa0hc kafa gitti iyice😂😂
Cansu425 teşekkürler canm☺️