Metemommy Merhaba izmir çocuk doktoru tavsiyenize ihtiyacım var oğlum 3 aylık hala iyi bir doktor bulamadık . Özel olur devlet olur hiç farketmez .
MademoiselleZengin55 Metemommy Bebeğim 15 aylık doğduğundan bu yana Medicana’ya gidiyoruz.Cansever Aydın doktorumuz.Çok memnunum, istediğim her zaman ulaşabiliyorum.Her bebeğin farklı olduğunun farkında olan herkese aynı yaklaşmayan,işinin ehli bir kadın.
sb- Metemommy doc dr aydın erdemir instagramından da bakabilirsiniz. Her zaman dönüş yapıyor mesajlara. Tahlil için lab a yönlendiriyor ama laboratuvar aynı binada bir sorun olmuyor. Özel muayenehanesi var.
Metemommy Deletedmom_68 kendi muayenehanesi mi var , Tahlil ultrason vs için bir yere yönlendiriyor mu ? Daha önce gittiğimiz doktoru bu yüzden bıraktık . Devlet hastanesine yönlendiriyor ultrason vb durumlar için o da randevu bulmak vs sıkıntı oluyor
Metemommy MademoiselleZengin55 her an ulaşılabilir olması çok güzel . Daha önce gittiğimiz doktora mesaj atıyordum sorduğum soruya cevap alamıyordum. Muayene ücreti ne kadar peki?