Mavijeli Kızlar yıllardır pastacı olmayı çok istedim pastanede çalışmak istiyorum 21 aylık oğlum var maalesef yapamıyorum evde mi yapıp satsam diyorum çok kararsızım yapabilir miyim müşterim olur mu diye çekiniyorum ne yapayım? Annem köye yolla ben bakarım torunuma diyo kıyamıyom yollamaya özlerim yapamam onsuz. Bu zamana kadar aielde herkesin pastasını ben yaptım oğlum eşim hiç pastaneden pasta almam ben yaparım hazır sanarlar hep arkadaşımın kızına bile yaptım.
Dry_cn Mavijeli en azından kursa gidebilirsin canım profesyonel pastacılık çok geniş bir depo yani sipariş alacaksan her tekniğe ve modele hakim olman lazım bu yaptıkların güzel yeteneklisin ama şey gibi düşün sesin güzel ama şan dersi almadan kullanamıyorsun profesyonel olarak ilk universitem gastronomiydi 15 yıldırda otellerde ve özel butik yerim vardı orada pasta sanatçısıyım ben sana bu görsellerden olumsuz yorum yapıp hevesini kırmak istemiyorum yeteneklisin fakat böyle olmaz
okuyor Mavijeli eşimin kuzeni ev hanımı. 2 çocuğu var. Evde yapıp şehir içi , Instagram üzerinden satiyor.
Mavijeli Dry_cn oğlum 21 aylık gidemiyorum ki çalışmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam kendi paramı kazanmak istiyorum 😥😥😥
Dry_cn Mavijeli doğru söylüyorlar ben küçük yaşta çok hevesliydim bir akrabamız chef pastacıydı o zaman o yardımcı oluyordu yanına aldı sonra bölümünü okudum falan aslında bebeğiniz büyümüş haftada bir kaç gün bebeğinize babası baksa ? Akşam kursları da var