Ecenin_annesiii Şuan 4.5 aylığız başladı dönüyor yanından ayrılmıyorum burnu kapanır diye yüzüstü dönüyor öyle kalıyor geri yüzüstünden normale dönemiyor haliyle pek tek bırakamıyorum
gozdeboylu Ecenin_annesiii bizde aynıyız sürekli yüz üstü uyumak istiyor burnu kapanır diye başında nöbetteyim bide diş sorunu 😢
Mell89 Crnkzy kızım yaklaşık 3,5 aylıkken döndü. Şuan 4 ay 4 günlüğüz, ardarda birkaç kez dönebiliyor 😍
hayalperest2310 Crnkzy 4. aya girdik dönüp duruyo döndükçe de bağırıyor çeviriyorum daha arkamı dönmüyorum çığlık kıyamet 😂😂
elf_Duru hayalperest2310 benimki de öyle ya gece uyurken dönüp kendini uyandırıyor sürekli sonra çığlık bağırma 🤦
minikkurbag Mamaaaaa benim oglumda öyleydi hiç dönmedi canim 9,5 aylikken emekledi sonra yurudu simdi durduramiyoruz 2 yasinda 😂
Mamaaaaa minikkurbag birkedibirbebe İlk başlarda çok taktım sonra saldım demekki dönesi yok, yan dönebildiği halde gece kıpır kıpır döne döne uyuyamiyor tam tur dönse uykusuzluktan bir hal oluruz 😂 emeklemede yok agliyo yüzüstü hatta çığlık atıyor baya saldım ben bunlari 😂😂
monpetitlapin @Crnkzy 3.5 aylık habire dönüyor yüz üstü ama geri sırt üstü dönemiyor bakalım bunu ne zaman basaricak 😁