Dilara9406 Niye ayaktasınızz Biz sabah geç kalktık gece geç yattığı için akşam 10 da uyudu 1 de geri kalkacaktı uyutmayı başardım 3 de geri uyandı uyumadı bi daha şu saat oldu ayaktayız
Denizoglan Dilara9406 20 aylık oğlum sağolsun hala kendini yenidoğan sanıyor 2 saatte bir kalkıyor onu sallıyorum şuna 🥴
Dilara9406 Elmaliturta01 inanırmısın bilmem en son onu okudum sonra sana yazdım oraya yazmak istemedim ama hangi akla hizmet 2. Çocugu verdin ona be bacım 1incinin rızkı gitmiş ikinci olmasaydı belki hayatın daha farklı olurdu ailende arkanda durmuyormuş öyle olduğunu biliyomuydun biliyosan niye evlendin yada sonradan öğrendiysen niye kendine bi yol çizmedin😢
Elmaliturta01 Dilara9406 yeni öğreniyorum canım bu olay çıkmadan hiç bi sorunumuz yoktu ikinci 6 aylıkken cikti
Lawyer20 Biz de bugün akşam 6 da uyuduk 11 de emmek için kalktık 1 de geri uyuduk 4.30 da bidaha kalktı emiyor şu an bitince inşallah uyur🥲
Oznur72 Kızlar ben de şu an yalnızım uyanığız çünkü 5 aylık oğlumun oyun oynama şevki tuttu yatağında karanlıkta olmasına rağmen kendi kendine gülüp oynuyor, yalnızım ama eşim olduğunda da sürekli biz uyanığız o yüzden pek yalnızlık çekiyor gibi değiliz.
Denizoglan Dilara9406 benim ki emmiyorda gece beslenmesini bıraktık. Kalkıp su istiyor sonra lalla diyor bende sallıyorum
buglemss Dilara9406 🙄🙄🙄🙄bizde 1 haftadır huy edindik 4.30 da uyanıyoruz uyuyana kadar saat 6 oluyor zaten 1 saat ya uyuyor ya uyumuyor nolur biri bana geçici desin 11 aylık