Mimoza-kizim ! Kızlar merhaba bu ne çiçeği olabilir çileklerin arasında cikmis ama çilek degil bence cok farklı bi bitki
Mimoza-kizim Beraninannesii internette arattigimda gözyaşı cicegi cikiyor fakat fidan halini hic gormedigim icin blmiyorum bende umarim oyledir cok severim o cicegi ama cileklerimin arasinda cikmis nasl gelmis oraya acabaaa bayadir istiyorum allah mı gonderdiki 🥰🥰🥰
Mimoza-kizim Mferideb ayyy insallah oyledir yaaa bayadır istiyordum ama cileklerin arasinda ne isi varki 😊😊
Mimoza-kizim beyzacmvrc ayy inslalah oyledir ama cileklerimin arasinda cikmisnasl ciktiki acaba cok istiyordum allah gonderdi sanirim 🥰🥰
Beraninannesii Mimoza-kizim Saksı balkonda ise üst katin varsa orada yetiştiren birinden bı adet dökülmüş olabilir 😇
Es-Es88 Mimoza-kizim çiçeğin topurcugu gözyaşı yani düşünce çıkıyor büyük ihtimalle bi yerden düştü şanslısınız 😇
Mimoza-kizim Beraninannesii sanirim yada kuşlar birakmista olabilir yuva yapmaya calismislar biz tatildeyken saksımin icine sonra yapamadan kacmislar beliide kuşlar getirdiler 🥰🥰
Mimoza-kizim Deletedmom_106 ama cok tatlı bi cicek yaa gercekten yapraklarinda boyle gül gbi seyler oluyo onları zamani gelince döküyo pıtır pıtır oyuzden aşkın gözyaşı demisler 🥰🥰
yagmurkokusu_ Mimoza-kizim aşkın gözyaşı bunu tohumdan tekrar ekebiliyorsun arsız düştüğü yerde filizlenir 😄 benim var bundan 1 haftada sereserpe oluveriyor
Mimoza-kizim yagmurkokusu_ ayy insallah arsiz cicekleri severim skulentleride seviyorum bunu nasıl baska saksıya alabilirim zarar gormeden cunku çileklerin köklerine yapismis
Mimoza-kizim Es-Es88 gercekten oyle uzun zamandir istiyordum almaya firsatim olmamisti yarin gidip malzeme alayımda ekeyim onu umarim cicegede çileklerimede zarar vermem cilegin koklerine yapismis :(
Masal07 Mimoza-kizim aşkın gözyaşı bendede var canım tek bir tohumu yani çiçeği nereye düşerse orda çıkıyor çok arsız Bi çiçek
Mimoza-kizim Masal07 arsiz cicekleri severim ya cok sevindim buna uzun zamandir istiyordum almaya firsatim olmamisti ne kadar icten istemissem artık 🥰🥰
Deletedmom_106 Mimoza-kizim çok romantik kadınsınız 😂💜ben çok sevmiyorum canlı çiçek . Ama güzel hikayesi varmış 🥰
yagmurkokusu_ Mimoza-kizim diğer çiçekleri de topraktan ayırın , güzelce topraklarını temizleyip ayırma işlemi yapın , sizinki pembeli güzel bir çiçek benimde var , tohumdan kendim ektim