tospikannesiiii 15 aylığız odamız gelecek ve bana öneride bulursanız çok sevinirim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Gece 1 ya da 2 kere kalkıyor ve 2.kalkılında mutlaka yanımda yatmak istiyor ne yapabilirim. Akıl verir misiniz
Damlanurrr tospikannesiiii biz ilk önce gece beslenmelerini kestik ve bununla beraber odaları ayırdık tam bir yasindaydi oğlum geceleri artık ne o ne biz uyanıyoruz 17 aylık şuan siz kararlı ve istikrarlı olun siz kafanizda bitirin ve bilin ki onun iyiliği için bunu yapıyorsunuz onlar için deliksiz uyku çok önemli ve gece beslenmesini kesmek iş sizde bitiyor aslında sonrası kolay bir hafta sürmüyor bu düzene alınmaları
SevilC tospikannesiiii bizde 14. Ayında ayırdık gündüzleri başladık önce ogle uykularında sonrasında gece emzirip yatağına koydum ve bir ay kadar bende odasında yattim kalktığında emzirip yerine koydum suan 16. Ayına girecek odasından ciktim ama kamera ile mutlaka izliyorum kalktığında emzirip yerine koyuyorum gece beslenmesini bende bıraktırmak istiyorum ama nasıl olucak bilemiyorum
tospikannesiiii Damlanurrr evet bende gece beslenmesini kesmek istiyorum 3 ay öncesi falandı heralde doktora sormuştum şuan Biraz daha devam et demişti ondan kesmedim ama şuan da da nasıl kesicem onu da bilmiyorum
Dilara9406 Damlanurrr nasıl kestiniz acaba biraz daha anlatirmısınız yanı memeyi alnassa napılır yırtar kendini uyanır uyumaz bidaha
Cerenu24 Ben bebeğimi 6 aylıkken ayırdım odasını ilk başta gündüzleri kendi odasında yatırdım bir kaç gün sonra geceleri yatırmaya başladım şu an 9 aya girmek üzereyiz ve gayet güzel bir şekilde uyuyor odasında
Arelmom Cerenu24 ben de tam 5 aylıkken ayırmıştım . İyi ki erken yapmışım diyorum 10 gün sonra 9 aylık olacak
tospikannesiiii Cerenu24 herkes kendi işine bakmayı Bi bırakamadı herkes kendi işini daha iyi bilir. Belkide güzeli odur
tospikannesiiii Cerenu24 herkes kendi işine bakmayı Bi bırakamadı herkes kendi işini daha iyi bilir. Belkide güzeli odur
Cerenu24 tospikannesiiii evet gece 2 kere uyanıyor kameradan duyuyorum sesini mama ile besleniyor zaten 2 aylıkken sütüm kesildi maalesef o yüzden bana çok problem yaratmıyor
tospikannesiiii SevilC gece kaç kere uyanıyor? Bizim 1 ya d 2 değişiyor. Akşam ilk defa bende mama kesmeye başladım en son sabah 6 ya kadar dayandı. 2 kere falanmıkırdandı o zaman kadar. Emzik verip hep susturdum am 6 da artık açtı gözü emziğe de kanmadı. Verdim mamayı bende