Emir_mom Busraa3535 Geçmiş olsun zor ve ağrılı dönem gerçekten bende geçen sene yaşamıştım.Doktorunuz kanal genişletici ilaç ve ağrı kesici yazmalıydı ama ben o sayede düşürmüştüm tabi bol su da tükettim.🤷🏼♀️
Minikbebekuraz Busraa3535 babam çok çekti böbrek taşından ameliyat olman şart dediler ama avokado yaprağını kaynatıp içirdik bu şekilde düşürmüştü baya bi etkişiymiş böbrek taşında
Ayrce Busraa3535 kuru avakado yaprağı al aktar’dan 1 hafta günde 3 kez çay gibi demle iç sonra ara ver 1 hafta tekrar iç ara ver ara ara kum şeklinde döküyorsun ben kendim doğuştan böbreklerde sıkıntılı kullanıyorum ve çok şükür çok iyi şuan
AslaninAslanAnnesi20_02 Avokado yaprağını kaynatıp içmek veya mor soğanı kaynatıp aç karnına sabahları içmek. Bunların iyi geldiğini biliyorum
Deletedmom_106 Busraa3535 gilaburu diye bi içeçek var aktarlara sorun yok iyi geliyo eşim onla düşürdü taşını. Bi de avokado yaprağı
Alerjikrinit Deletedmom_106 bende bunun adını hatırlamaya çalıştım bende onunla düşürmüştüm gerçekten çok iyi gilaburı mutlaka alın için
sarilokumumm Busraa3535 gilaburu içeceği var aktarlarda o iyi geliyor eşim kullandı banada doktor onun gilaburu tableti vermişti bitkisel
elmaliturtam Busraa3535 bol bol su ve gilaburu suyu ben bu şekilde kurtuldum muhakkak gilaburu suyu aktardan alın faydası şahane
sheesyelllow Busraa3535 ben yıllar önce dusurdum 🥺 dayım eşkina balığının kafasından çıkan taş var ondan almıştı bana gece içtim sabaha döktüm taşları bı araştırın sizde ben faydasını gördüm ve bı daha tekrarlamadi çok şükür