Mihros18 Kızlar merhaba, bebeğim 5 ayını yeni bitirdi. Ana kucağında sallayarak uyuyor. Çok zorlanmaya başladık artık. Uyku arkadaşına alıştırmak istiyorum siz nasıl alıştırdınız 😞
nidako Mihros18 sizinki iyi anakucağında uyuyor benimki pilates topunda zıpladığımızda uyuyor sadece 🤦🏻♀️
Prenses_Liya Mihros18 Keşke bizimkide ana kucağında uyusaydı 😂 beşikte yatmadı hamak aldık hamaktada yatmadı bohça da salladık sabahlara kadar ne zordu ya🤭 9 aylık oldun Şimdide iki saat ayağımda sallıyorum Allah kolaylıklar versin hepimize🤍
Mavisinannesi1804_ Mihros18 ilk doğduğu günden beri yanına koyman gerek canım. Ben doğum acısından aklıma getiremdim geç koydum. Bir gece uyku arkadaşını atletinin içine sok onunla uyu. Sonra bebeğine ver benimki öyle tuttu. Ama hala çok severek ilgi duymuyor. Bazen yüzüne değince hemen uyuyor bazen hiç uyumayıp tekmeliyo😂
Mihros18 nidako ayyy🫣 Allah yardımcınız olsun valla sizinki daha zor 😅 ağlanacak halime gülüyorum artık gece uyanıyor ana kucağına taşıyorum sallaya sallaya uyutuyorum yatağına geri koyunca uyanıyor artık uykusuzluktan bayılacağım. 😞
Mihros18 Mavisinannesi1804_ yaaa😞 ben bilmiyordum hiç aklıma da gelmedi bilsem koyardım hemen😞 dediğiniz gibi yapayım o zaman yarın deneyeyim çok inatçı sallarken bile uykuyla savaşıyor en sonunda bayılıyor sallamak istemiyorum hiç zararı olur diye 🥲 çok teşekkür ederim❤️
yemedimamadoydum Mihros18 alistiramadim 😂 amigurumiden.neler neler yaptım yok bakmiyo yüzüne 😂 18 aylık oldu daha da tutmaz herhalde
Mihros18 yemedimamadoydum ben de yarın malzeme alıp yapacağım bir sürü örmüştüm hamileyken taşınırken kayboldu gitti hepsi sonra da nasıl olsa gerek yok diye yapmadım ama gerek varmış artık tükendim bakalım alışacak mı🥲 uyku eğitimi için bir kaç yerden bilgi aldım 2-3 bin tl diyorlar erteledim şimdilik ama uyku arkadaşına da alışmazsa mecbur deneyeceğim🫠
yemedimamadoydum Mihros18 inşallah alışır ben çok istiyodum olmadı şuan 18 aylık arada tilkisi var bir tane onu seviyo uyucqgi zaman kucağına koyuyorum bazen uyuyo onunla ama devamı gelmiyo
Ilay1710 Bebeğiniz uyku eğitimi almadan uyku arkadaşına sarılıp uyumaz ki. Uyku arkadaşı mucizevi birşey değil eğitimli bebeğe uyku esnasında eşlik eden bir ürün sadece