Betulyilmazzz Ben direkt yürümüşüm 1 yaşından sonra emeklememisim bazı bebekler böyle oluyor benim kızım emekledi mesela arkadaşımın oğlu emeklemiyor hala ikiside 1 yaşında yine de Doktor’a sorum emekleme antremanları var YouTube da ona bakın mutlaka yaptırın
2kizbiroglan Betulyilmazzz bu kaç gündür popo üstünde kayiyo ve tutunup kalkiyo bu bebeklerin heran ne yapacağı belli olmuyor 😂
Nergisssss 2kizbiroglan maşallah tamam gayet iyi diş ne kadar geç o kadar iyi hem yemesini hem gelisimini uykusunu alt üst ediyor 4 diş cikardi ben 5 kilo verdim o ara toplam
Betulyilmazzz 2kizbiroglan ya yerim onu 😂 Caretta caretta diyorum ben bu evreye çaba var düşüyorlar falan 😂 inşallah vakti geldiğinde sağlıkla yürüsün kalksın sağlam bassin hayat boyu adımlarını annesi ❤☺
Ayselinaaa Bizimki huysuz degil, emekliyor, tutunup kalkiyor ,tutunup yuruyor. Merak etmeyin emeklemeyen cocuklarda var direk yuruyorlar. Benim etrafimda cok var. bizimki ilk emeklemesi kurbaga gibi oldu😂cok komikdi
2kizbiroglan Ayselinaaa masallh Allah bağışlasın.ya benim bebem çok huysuz sürekli beni ister odadan çıktığım an çığlığı basar .