Kamergul Kızlar Kayseri de oturuyorum bebeğim 1 yaşında bakacak kimse yok evde iş yapmak istiyorum yapan veya bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Aleynaa1 senaatuncc nasıl başvurdunuz ve getirisi ne kadar acaba bende böyle bişey yapmak istiyorum da
senaatuncc Aleynaa1 Satış başı 13₺ günlük 15-20 civarı satış oluyor daha fazla olduğu zamanlar da olabiliyor tabi
Assf senaatuncc bende İstanbuldayin evden çalışmak istiyorum acaba sizin yaptığınız bizde yaoabilirmiyiz
senaatuncc Assf Yani önemli olan telefonun sürekli elinde olması zaten hazır metinlerle cevap veriliyor bir zorluğu yok açıkcası ben nisan ayından beri çalışıyorum bir sorun yaşamadım
senaatuncc mutsuzanne__ Başvuruu yapmadım canım küçük bir işletme gibi. Forumda iş veren paylaşmıştı 4-5 ay önce orda görüp iletişim sağladık o şekilde başladı
senaatuncc @mutsuzanne__ @Mugekatlasb @Sdkamine1 @Assf Kızlar bana özelden yazar mısınız yetişemiyorum 😂😂
Laviniaaa_ aazh hom bitkisel yapıyoruz sistem çok basit ürün satma şart yok üye Bulma şarti yok satış yapma şartı yok sadece kendi ürünlerimizi sistemden alıyorsunuz fenomen takimla çalıştığımız için üye desteği veriyoruz büyüdükçe para kaznaiyorsunuz
senaatuncc 1Kalpte_2Prens Gorkemmm0101 Zeynep97 Şu anlık yeterli sayıda kişi çalışıyor ihtiyaç olursa detaylı olarak görüşelim kızlar 😊