Deletedmom_104 Kızlar tuvalet eğitiminden snra işk kez uzun yol yapacagız . Yolda wc işi nasıl olacak gündüz gideceğiz sürekli mola yeri yok
kirlibeyazkedi Deletedmom_104 fil şeklinde taşınabilir pisuvar aldım ben. Bir de katlanan taşınabilir lazımlık. Arabanın içinde halloluyor.
basakhanim34 Deletedmom_104 ben şehir içinde bile arabama katlanabilir lazımlık aldım. Çocuk tuvalet bulana kadar nasıl trafikte beklesin. Yolculuk için hele yüzde yüz alın. İçine poşet koyup çöpe arıyorsunuz o kadar
aykoz_ Deletedmom_104 oluyor sağa cekersiniz. Araba bozulunca da sağa cekılıyor.eğer yakınsanız petrol ofisine de gidebilirsiniz . Bu katlanan tuvalet adaptörleri var içine poşet koyuyosunuz onlar cok iyi hayat kurtarıcı.
Deletedmom_104 kirlibeyazkedi Canım tasınabilir değidin e bebekteki mi yada baska aldıysan link vermen mümkün mü
Deletedmom_104 basakhanim34 çok tesekkürler Canım peki bu e bebekte olan mı yoksa baska aldıysan link yazma sansın var mı
basakhanim34 Deletedmom_104 hepsi burada ya katlanabilir lazımlık yazın oradaki en ucuzu ben aldım çok güzel çıktı. E bebekten 50 lira ucuzdu
basakhanim34 Zelis8h0 atmayı bilmiyorum hepsi buradaya girin Baby jem portatif lazımlık yazın çıkıyor 154 lira, e bebekten daha ucuz