Yesimgulcakir Arkadaşlar Avrupa yakasında çocuklarınızı götürdüğünüz bir yer var mı ?? Devlette sistemden açtırdım ama asla bulunmuyor randevu.Özelde de birtek bezmıalemı biliyorum ama fiyat aşırı pahalı
Sedaalya Yesimgulcakir anadolu yakasına gelme şansınız varsa göztepe öedical parkta fatih hoca var. Çocuk doktoru ama gastroenterolojide yan dal yapmış sanırım öyle biliyorum. Biz gitmiştik özel sigortada geçiyor
AA201207 Yesimgulcakir Hasret Ayyıldız Civan var Bakırköy Sadi Konuktaydi biz giderken ama Florya Medical Park a geçmiş. Ayşe Merve Usta var randevu bulabilirseniz ikisi de iyilerdi özellikle Hasret hanımı tavsiye ederim
AA201207 Yesimgulcakir yani sadece Florya da uçmuş olsa keşke özellerde durumlar aynı devlette randevu bulamıyorm dediğiniz için yazdım 🤷🏻♀️ kızımın alerji döneminde hangi doktora gittiysem şuan özele geçmişler. Probleminiz sadece alerjiyse Sadi Konuktan randevu almaya çalışın şuan gastroenteroloji de kim var bilmiyorm ama alerji de Nazan hanım vardı ilgiliydi hâlâ oradaysa
Yesimgulcakir AA201207 valla ben oğlumu bezmialeme götürüyordum şuan özellerden 2 kat daha yüksek ücreti , kızımda da hem uygun hem iyi bit doktor arıyorum ama bulamıycam sanrm.Devlet hastnesi sistemde hiç çıkmıyor malesef
AA201207 Yesimgulcakir aradığınız bölüm sıkıntılı özel veya devlet gastroenteroloji her hastanede yok o yüzden uygun bulmak da zor biraz