Zeydeymen Merhaba kızlar 5 ay 13 günlüğüz 3 gecedir canımı okuyor bas bas bağırıp uyanıyor hiç uyumuyor gece uykularımız çok güzeldi ama ne oldu anlamış değilim sizde yaşadınız mı böyle bi durum
Eminegokhan Zeydeymen suan bende yasyorum harika bi uyku duzenimiz vardı 5 ay 6 günlük bebeğim normalde bu saatte hayatta uyanmazdi onceden sabaha kadar kesintisiz uyurdu dis mi ckaryolar acaba ya
SedaAfra Zeydeymen 5 ay 11 günlük ve bizde 2 gecedir perişanız geceleri emmeye sadece mıkırdanarak ses çıkararaktı gözlerini bile açmazdı şimdi gözler anında pörtingen 🤔
Sura_e Zeydeymen 5 ay 15 günlüğüz aynı gece sadece süt için mızmızlanıp verince direk geri uyuyup bütün gece uyanmayan bebek 1 haftadır yok akşam hep 9-10 gibii uyurdu sabaha kadar şimdi uyuyor 11 gibi uyanıyor 1-2 ye kadar yatmıyor sonra uyuyor her saat başı bi daha uyanıyor geri uyutuyorum süt zamanı oldumu içiyor sonra 45dk 1 saat geri uyumuyor bide bizimki emmiyor ben süt sağıyorum o uyuduktan sonrada 30 dak süt sağıyorum 1-2 saat sonra geri aynı zaten işe de gidiyorum evde olsam belki o gündüz uyuduğunda 1-2 saat uyurum oda yok 1 haftadır zombi gibiyim perişan oldum eşim sağolsun akşam yemeğinden sonra sen git yat ben bakarım diyor ama çalışıyorum zaten çok vakit geçiremiyorum bu seferde hiç çocuğumu göremiyorum
Zeydeymen Eminegokhan evet ya maalesef aynıyız mükemmeldi gece uykumuz bende dişten şüphelendim ama damaklarında değişiklik yok sanırım kaşınıyor
Zeydeymen Sura_e ne olduysa bu bebeklere bizde 8 buçuk 9 gibi uyurduk 10 11 gibi emmeye uyanırdı mızmızlanırdı uynamazdı bile emzirir yerine yatırırdım kalkmazdı acıktığında uyanır emer tekrar yatardı şimdi yok yatıyor yerine koyuyorum 10 dakika sonra çığlık çığlığa uyanıyor meme veriyorum ağlıyor almıyor ayağıma alıp sallıyorum artık öyle uyuyor perişan oluyorum ya çok zor
Haliagaoglu Ayda da aynı şeyleri yaşamış mıydınız? Benim oğlum da 4 ay 15 günlük, 10 gündür bitik bir haldeyim gece 20-30 dakikada bir uyanıyor sürekli emmek istiyor ama emerken de itiyor. Gündüzleri söylemiyorum bile. 5. Ayda da mı böyle ya 😭
nazanay Zeydeymen Ayni donemlerde kizimin uykusu bozulmaya baslamisti. Su an 6.5 aylik. Emmeden uyumuyor, emerek de uyumuyordu gerci. Saatlerce meme agzinda kalsin istiyordu. Gittikce daha da kotulesti ama son birkac gecedir epey iyi. Aman boyle devam eder umarim. Uyusun diye aksam yatmadan bir seyler yedir, tok tutar dedi herkes. Yedirmez olaydim. En kotu geceler o 2 geceydi. Sonradan aksam yemek saatini geriye cektim biraz. En gec 6'da yedirmis oluyorum. Sonra yatana kadar sadece anne sutu. 8-9 civari da yatiyor normalde. Boyle yapinca birkac gecedir cok guzel uyuyor. Sanirim tam uyku oncesi yedirince midesini rahatsiz etti. Reflusu de var cunku.
Kybele 5.19 günlük kızım, ben de bezdim bu 5. aydan, sabah ezanına yarım saat kala kalktı, bu saat oldu uyumadı. Normalde akşam 8 gibi uyur, bu saatlerde kalkardı ne oldu bu çocuğa anlamıyorum 😞
Zgns Bizde 5 ay 9 günlügüz malesef bizdede ayni sorun gece sadece karni acıkınca uyanan karnini doyurup uyuyon cocuk gitti yerine gece uyanan ve uyumak istemeyen uykuya direnen cocuk geldi resmen 3 gündür perisanim gunduzde en fazla yarimsaat uyuyup uyaniyor 😔 bu bir ataksa biran once gecsin 😭