omerinannesi0509 Arkadaşlar Perşembe günü sünnet olduk 2,5 aylığız. Doktor her 6 saatte bir calpol vermemizi istedi. Kaç gün daha vermem gerekiyor?
Myagz omerinannesi0509 3 ay bi haftalık Falandı Bize huysuzlanırsa sıkıntısı olursa verin demişti rahat geçti hiç vermedim canım
Sasah1441 omerinannesi0509 sonuçta ilaç ne kadar çok vücuda verilirse o kadar zarar bence ağrısı VS olmadığı zaman vermeyin tabi siz bilirsiniz 🤷♀️
Sasah1441 omerinannesi0509 keşke fitil verseydiniz biz ilk gün 2 yada 3 tane yarım fitil vermiştik ertesi gün hiç bişi vermedik agrısı varsa da mecbur vermeniz lazım yazık kıyamam 😔
Sura_e omerinannesi0509 ben 2 gün 6 saatte bir verdim sonra 3 kere verdim sonra 2 kere verdim 5.gün daha vermemiştim
Btstml omerinannesi0509 canım ateşine bak eğer normal seyrediyorsa verme boşuna,biz de ateş yapmadı o yüzden fitil vermiştim ben oğluma
MESoydan omerinannesi0509 biz ilk 3 gün vermiştik ağrısı olmasın diye size fitil de verebilirlerdi 3 ay altı bebeklere veriyorlar neden vermediler
yusufeymenlizamanlar biz ilk gün 4 saatte 1 vermiştik 5 aylıkken oldu sünnet . ama 2. gün vermedim çünkü huysuzluğu ağlaması vs yoktu.
Zhnce omerinannesi0509 benim oğlanda 2.5 aylıkken sünnet oldu sadece iki kez calpol vermiştim bi ilk sünnet olduktan sonra bide gece yatmadan önce