Melisanaz Kızlar merhaba tecrübelerimizi dayanarak bişey sormak istiyorum şuan 6 aylık hamileyim meme yarası olmaması için ne yaptınız neler kullandınız 😘
deletedmom173 Melisanaz canım en doğalı ilk emzirmeye başlar başlamaz zeytinyağı yada tereyağı sürüp streç filmle kapat göğsünü acı dahi olmuyor göğsünde
1PrensAnnesi Melisanaz 32 haftadan itibaren sabah akşam lansinoh göğüs ucu kremi kullandım hala canım acırsa sürerim çok faydasını gördüm hiç yara yaşamadm
11RabiaAsel11 Lanolin diye bı Krem kullandım doğumuma 2hafta kala her akşam sürdüm hiç yara olmadı cnm 2.bebegim ilkinde çok çekmiştim kopmak üzereydi meme ucum
deletedmom173 123456 yarar canım tereyağı da sür ikisinin de faydası var streç filmle sarmayı unutma yumuşatıyor iyice
deletedmom173 123456 benimkinin ucu acımaya başlamıştı hemşire tavsiyesi sür Dedi iki gün olmadan düzeldi önceden önleminizi alın
deletedmom173 123456 inşallah bir an önce sonuç alırsın emdikten sonrA tekrar sür kapat canım acısını bilirim yara olmadı ama acısı çok fena bırakma şakın emzirmeyi bol sütlerin olur inşalalh canım
Aselimmm Lansinoh kremini ben de kullandım hemde Doğumdan 1 ay önce başladım yara olmasın diye Doğumdan sonrada kullandım ama bi faydasını görmedim sadece o anlık yumuşattı şuan 40 günlüğüz hala acı çekiyorum göğsümden