Myagmurr Hadi sohbet edelim😀 Spirali çıkarttıktan kaç ay sonra hamile kaldınız?😂 2. Çocuk meselesine ne diyorsunuz? Nazar değmesin çok uyumlu uysal bi bebem var 2.ciyi çok istiyoruz 😀
Summerwine95 Myagmurr ben 2 sene hapla korundum bıraktım diğer ay hamile kaldım.2 Çocuk konusunda şu anlik tek çocuktan yanayım diyorum ilerisi ne gosterir bilemem☺️
BenMathilda Myagmurr İkinciye ilki 18 aylıkken Üçüncüye ikinci 4-5 aylıkken Hamile kaldım Simdi spiralliyim en uzun hamilesiz dönemimi yaşıyorum
bencorapkadiniyim Şuan o kadar çook istiyorum ikinci bebişi hatta dün rüyamda erkek çocuğu doğuruyordum ayy ne güzel bir rüyaydi😢
Myagmurr bencorapkadiniyim ayy bende geçen kız bebeğe hamileydim öyle gördüm inşallah nasip olurr ikimizede.. Yarın spirali çıkarttırmaya gidicemm. sizin bebiş kaç aylıkk?
nilesea bencorapkadiniyim şu rüyayı ben görsem, ne kötü bir kabustu diye anlatırdım, bunu fark etmek çok ilginç geldi, gönlümüze göre olsun inşallah hepimizin 🙏
jap Myagmurr çok çok erken konuşuyosun sakin uysal ikinci olsun diye. 4 yaş ve 6 aylık iki çocuğum var bence söylediğime kulak ver😂
Evrem2prensli MommysMini size yanıt veriyorum ama spiralli herkesin yanıtlarını beklerim. Sadece spiral mi korunuyorsunuz kondom ?
bencorapkadiniyim Myagmurr ay valla sinirlerim bozluyor kaç aydir afedersin deniyorum tık yok inşallah bu ay adet olmam
1melisaydin Myagmurr ah kendimi gördüm 😂 oğlum şuan 16 aylık bir yaşından beri istiyorum ama eşim istemiyor bende birşey yapamıyorum ya genelde erkekler çocuk ister ama bizim ki tam tersi
Ahazize Myagmurr siz bilirsiniz tabi ama 3 e gelirken düşünseniz daha iyi sanki. Arasında 3 3 buçuk yaş daha ideal.
Myagmurr Birdunyabircennetannesi bana zor gelmiyor birde maşallah oğlumun uykuları herşeyi çok güzel gece hiç uyanmıyor bana bi zorluğu yok çok rahat bakıyorum hayatım hiç kısıtlanmadı evin neşesi oldu resmen😀 kampa balığa tatile gezmeye heryere gidiyorum ne biliyim çocuk işini çok sevdim 😀 uykusu gelince pat diye uyuyakalan bi çocuk falan 😀😀
MommysMini Myagmurr kız anlatma böyle nazar değerler benimki sallanmadan iki saatten fazla uyumaz böyle bebekleri duyunca isyanın eşiğine geliyorum🥲
Seyda_gms Myagmurr masallah kınayımda başıma gelsin 😃 ama hdr çocuk aynı olmuyor aldanmayın 2. Bebeniz farklı olur belki benim ikiside farklı büyüdü suan 3 aylık küçük oğlum 2 çocuk zor oluyor bıraz
Myagmurr bencorapkadiniyim hemen olsun istiyosanız şu arı süt propolis bal karışımı aşırı etkili ben ilkinde vitamin olsun diye o ay yedim eşimle direk hamile kalmışım
minik_anne BenMathilda peki nasıl geçti o dönemler. Çok zorlandınız mı? Kaç yasindalar şimdi. MaşaAllah diyim yavrulara☺️