Tugbug 7 aylık bebeğime bakıcı arıyorum inşallah iyi birini bulabilirim ücretler ne kadar bilgisi olan var mı tek bebek için ne kadar ücret vermeliyim
Aras-21 Tugbug bebeğim beş buçuk aylık sabah 7.15 ten 16.00 kadar bakıyor ablamız kendi evinde dokuz bin tl
BuzluKahve Şehire, ekstra yapılacak işe, o mu size gelecek siz mi bırakacaksınız gibi detaylara göre değişmekle birlikte ortalama asgari ücret.
Lenali Bende merak ediyorum bekleyeyim. Ordudayım burda ki ablalar coşmuş durumda bir arkadaşımdan 15 artı sigorta istemiş ve ark karı koca vardiyalı olduğu için bana uymaz demiş yazın 3 ay çalışmam maaşımı isterim demiş 😆 demişte demiş ….
Lenali Aras-21 Artık arayış arttı tabi insanlar daha geç çocuk sahibi oluyor anane babane yaşlı bakamayabiliyor bu ablalara gün doğdu
Lenali Hayır birde eğitimsizler ve bizlere göre çocuk yetiştirme tarzları çok farklı .. Birde sanki filipinli dadı 😆 2-3 dil konuşuyor hahah onlarda 20 alıyor yani
Aras-21 Lenali aynen ya birde kadın yol parası falan hiç bir şey vermeyecek istiyor da istiyor bana dişlerimi yaptırmaya gelsem indirim yaparsın dedi🤣🤣