asel_ikra21 4 aylik bir kizim var beni emiyor ama saglik ocagina gittigimde az kilo aliyor dedi ebe bende mama vermek istiyorum acaba hangi mamadan baslasam bilgisi olan varmi
Efenin_annesi asel_ikra21 doğduğu günden beri aptamil kullanıyorum oğluma şu an 4 ay 20 günlük. Bugüne kadar bi sorun yaşamadık
Oykubebek asel_ikra21 ınfantrını nutrıcına kullanıyoruz ozel raporlu mama. Tavsıye ederm ama cok zor yazıyor devlt hastanelerı ama cok ıyı ıcerıklı ıstersen arastır. Benım elımdede bır suru var kutu kutu 50 tlye sana verebılırım aklında olsn. Yada yazdırmayı dene torpıl grrekıo yazmak ıcın ama
Oglumask2019 asel_ikra21 ben hep aptamil kullandım oğluma kilosu şuan çok çok iyi. Arkadaşımın bebeği 2 ay önce o kadar zayıftı ki similac kullanıyordu bide aptamil dene dedim. Geçen gün görüştük çocuk benim oğlanla aynı kiloya gelmiş şok oldum görünce. Kesinlikle aptamil 🤗
Cigdem07 asel_ikra21 Bende hipp kullanıyorum özellikle gaz yapmayan mamasını aldım cok cok memnunum bebeğim kendi gazını çıkarıyo erkek bebek gazlı olur derler bide şükür yaşamadık sıkıntı
Zynp41 Az kilo alsın. Sağlığı yerinde olsun. Zaten iki ay kalmış ek gıdaya. Keşke düşünmeseniz mama vermeyi. Sütünüz geliyor diye böyle yazıyorum. Tabiki sütü gelmeyenlerin çaresi mama. 😌
Elifsygn Aptamıl kullandık kabızlık problemi yasadık hıpp kullanıyorum suan ama bek memnun değilim. Bu sırada anne sütü agırlıklı arada takviye ama lı veriyorum mamayı beklemede kalayım bende.
Oglumask2019 Elifsygn doktorum bana dedi ki ağırlık anne sütüyse günde 1 2 kere mama veriyorsan markanın Bi önemi yok demişti
Utkumm Elifsygn aptamil her bebeğe iyi gelmiyo ağır bi mama bebelac gold deneyin bence doğduğundan beri kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım
Ysmn18 Bende aptamil kullanıyorum çok memnunum bebelac gold al dim çöpe attım tüm mutfak balık koktu resmen oğluma iciriken de koku sürekli burnuma geldi