Anne1212 Zlhaanne canım benim ben devlette baktım bu hamileliğimde evde çift çizgi çıkınca devlette hemen kan verdim akşamdı 2 saat içinde çıkıyor zaten şimdi çok şükür 15 haftalık olduk bile 🤲🏻🤲🏻
Zlhaanne Fulihkn teşekkür ederim sağolun sıkıldım artık çünkü test yapmaktan bir silik çıkıyor bir çıkmıyor 1 hafta önce kan verdim 0.100 çıktı adetim 3 gün gecikti
Zlhaanne hurmakusi teşekkür ederim sağolun sıkıldım artık çünkü test yapmaktan bir silik çıkıyor bir çıkmıyor 1 hafta önce kan verdim 0.100 çıktı adetim 3 gün gecikti
Zlhaanne Bugleminannesi28 teşekkür ederim sağolun sıkıldım artık çünkü test yapmaktan bir silik çıkıyor bir çıkmıyor 1 hafta önce kan verdim 0.100 çıktı adetim 3 gün gecikti
Bugleminannesi28 Zlhaanne haber et bizide merak ettim herşey gönlünce olsun strestende gelmemiş olabilir çok kafaya taktin
KorkmaYemem Zlhaanne İstanbul’da yaşıyorum burda devlet yapmıyor bayağı burun sürtüyor . Kadın doğuma gidin randevu alın diyorlar kısaca yapsalar bile ağzına ediyor ve öyle yapıyorlar İstanbuldaysan yapmaya bilirler q
AnnaKarenina_ hurmakusi ay kadını korkutmayın 😂 burda bizde onunla birlikte dokuz doğurduk gerçekten belirsizlik can sıkıyo 🤷♀️😂
Summerwine95 Zlhaanne yani bunda açıklık bir durum yok bakmazlarsa da çok normal yarın pazartesi zaten
2cocukluanne222 Zlhaanne acil beta bakmaz sağlık ocaklari bakar yada doktor acile gidip gebelik şüphem var tahlil yaptircam derseniz kızar ve gulerler açıkçası aciliyeti ne diye