Busex Merhaba Hanımlar 6bucuk aylık bebeklerinize nasıl su veriyorsunuz ? Biberondan mı yoksa neyden ?
Bibebek_ Busex damlatmaz suluk almıştım ek gıdaya geçmeden önce mycey markası internetten bakabilirsin ben memnunum rahat içiyor bu ara suya hevesi yok ama bardak ve şişeye de alıştırmıştım onlarla da içmeye çalışıyor. 8 aylık bu arada
dgn-adl1 Busex ilk doğduğundan beri su veriyorum oğluma ilk 3 4 ay biberonla verdim şuan 5 ay 10 günlük bardakla veriyorum alışsın diye bazen şişeden veriyorum hatta şişeden su içmeyi daha çok seviyor 🌸
SeverusSnape Busex hep bardaktan içmek istedi ve öyle de yaptı, ufak biberonlardan almıştım ama içmiyordu ondan
Busex Bibebek_ hımmm Sımdı anladım ya benim bebegım ya az su içiyor sevmiyor yada biberondan içmiyor .Ufuk suluk gibi damlatmayandan aldım ondannda çekemiyor içine. Ne yapacam ben
dgn-adl1 Busex yooo aniden hızlı bi şekilde su gelince yapar onu yavaş yavaş eğiyorum şişeyi güzelce içiyor
BeyCan_aks Kahvenin yanında verilen minik su bardağını kullanıyorum oğluma su verirken tam dengeliyor Bir de suluğu var onu kullanıyorum
Mlk16 Busex o aylarda wee baby suluk almıştım ama pipet öğrenmeden su içmedi. 11 ay gibi pipet öğrendi o zaman içmeye başladı su
Duyulurum Busex alıştırma bardağıyla içiyordu, 1 yaşında pipetli suluğa geçti. 3 yaş hala pipetli suluğunu aktif kullanıyor :)
Usnac1995 Busex wee nin alıştırma bardağından almıştım. Bir de e bebekte satılan suların başlığı çıkıyordu ilk başta onunla içti
Duyulurum Usnac1995 avent almıştım çok güzel sağlam bir suluk ama 1 yıl kullandı ucunu ısırıp kopardığı için yedek parça bulamadım. Sonra NUK aldım bir yıldır kullanıyor o da gayet iyi
beyzzsenturkk_ Busex wee baby nin akıtmaz sulugunu aldım ama aşırı akıtmaya basladı ve kızım bunda nefes ceviremiyor pipetli suluklardan almak istiyorum ama kullanmayı bilmiyor bardaktan lökür lökür içiyor 😂