Harunsmsk Artık mamayla doymuyor gece iki kere uyanıyor mama içmek için anne sütü de alıyor ama az sütüm biberonla yapıp verebileceğim doyurucu mama tarifiniz var mı anneler uyku düzeni bozulacak böyle giderse tok olsa kalkmıyor çünkü
motherofLeyla Harunsmsk kaşık maması deneseniz bizimki şuan 5 ay 1 günlük ben 5 buçuk ayında başlayım diyorum yatırmadan yedircem bi deniycem yani benimki gece 1 yada 2 kere uyanıyor sonra zor dalıyor
Dileksadan Harunsmsk biz 5 buçuk ayllikken ek gıdaya basladik ama tadim olarak öyle karnını doyurmak anlamında değil sizde tadimla başlayın bence her sebzeyi 3 gün kuralıyla tatdirin zamanla zaten yediği olcekler articak
Harunsmsk motherofLeyla normalde 9 - 10 arası uyur sabah 7ye kadar kalkmaz 5 aylık olduğundan beri saat 3 de kalkıyor emiyor üzerine mama içiyor hemen uyuyor yani uykusunda sıkıntı yok acıktığı için uyanıyor doyunca geri dalıyor hemen o yüzden daha uzun süreli tok tutacak şeyler arıyorum ☺️
Harunsmsk Dileksadan bende yavaştan başladım yoğurt falan yaptım yediriyorum kavanoz mama aldım bir kaç kere onuda yiyor