Miniz Btll_ 10.5 aylık emekledi. 2 haftadır emekliyoruz. Aynı zamanda kenarlara tutmaya ve kendini kaldırmaya başladı.
Gamzosgamzos Btll_ büyük kızım 7 buçuk aylık emekledi 14 ayına 10 gün kala yürüdü küçük kızım 12 buçuk aylık emekledi 15 buçuk aylık yürüdü
Mferideb 9 ay 22 gün hala geri geri gidiyor 8. Aydan beri ve tutunup kalkınma isteğinde öne emeklemeye dair bişey yok 🥲
LadyBugg Simdide konuşsun diye bekliyorum. Biz anneler hep boyleyiz sabırsızlanıyoruz. Insan ister istemez tereddüt ediyor. 😊
Btll_ LadyBugg ah kesinlikle katılıyorum,her anı çok güzel ve her gelişimini sabırsızlıkla bekliyoruz☺️
Btll_ Gamzosgamzos her bebeğin gelişimi ne kadar da birbirinden farklı olduğunu görüyoruz, maşallah ikisini de Allah bağışlasın🌸
Gamzosgamzos Btll_ aynen amin canım Allah razı olsun cümlemizin yavrularını bağışlasın Rabb’im inşaAllah 🤲🥰
Bugleminannesi28 Btll_ 4.ayinda emekledi yarın 9 aylık olcak sıralıyor yürüdü yürüyecek adım atıp düşüyor
Lina2023 Bugleminannesi28 emeklemesi için destekleyici egzersiz yaptırdınız mı kendiliğinden mi oluyor ilk bebeğim hiç bilmiyorum 5 ay 18 günlük çok kısa süre destekli oturtup kaldırıyorum