ElizAzra642 Merhaba güzel anneler kızım 1 yaş iki aylık yürümüyor tek bir kelime söylemedi ama anlıyor bakıyor sadece çığlık atıyor bu aralar ilk adım arabasıyla iki adımdan sonra hemen oturuyor üzülüyorum endişeleniyorum bu durumu yaşayan var mı
Profanne ElizAzra642 benim kücük oglumda 15 16 ay arası Yürümeye basladı ama kelimeleri vardı anne dede baba meme mama su gibi hiç mi kelimesi yok bu konuda doktora gittiniz mi
kitapkurdubebeninanasi ElizAzra642 18. Aya kadar yürümemesi normal diyor doktorlar. Benim oğlum 16. Aya girdiği gün yürüdü. Konuşma konusuna gelince ekrani tamamen kesin bol bol kitap okuyun bol bol Duyusal oyunlar hazırlayın göz hizasında konuşun yakında konuşacaktır.
Birdunyabircennetannesi ElizAzra642 Oğlum 15. Ayda yürüdü Ve 21. Ayına kadar doğru düzgün kelimesi yoktu Endişe etmek için erken ✨
ElizAzra642 Profanne hiç kelimesin yok sadece bla bla babıldama sesleri çıkarıyor doktor normal dedi ama ben garipsiyorum
Profanne ElizAzra642 canınızı sıkmak istemem elbet bazı bebekler geç konusur derler ama ben emin olmak adına Baska doktora daha gösterirdim cnm