Rmysa42 Kızım 33 aylık , birkaç haftadır tanıyamıyorum normalde annane babannesine gitmek için ağlayan çocuk ben olmadan hiçbirinde durmuyor , gittiği anda anne ağlıyor bu 3 yaş sendromu mu ?
Tuba Rmysa42 Benim oğlum da yeni 3 yaşına girdi ve son 2 aydır aynı şekilde🥹 tam da bi de 3 hafta önce kreşe başladı baya zorladı yeni yeni alışmaya başladı oraya.
egeninanns Rmysa42 bir 33 aylık oğlanda bende var . Kıyamet kopuyor her gün . Sabah bir savaş akşam başka bir savaş . Ne sabır kaldı ne yaşama zevki
Askimizinmeyveleri Rmysa42 3 yaş için minik ergen deniliyor hatta bu uygulamada okudum iki yaş sendromunu mumla aratıyor😂😂😂
Tuba Rmysa42 Alışır zamanla ama işte biraz zamana ihtiyacı var. Benim oğlum 3 hafta sonunda alıştı şimdi çok severek gidiyor ☺️
egeninanns Rmysa42 her zaman değil ama kafayı takıyor mesela çişe illa anne götürecek diyor o sırada küçük kızımı emziriyorum kendini yere atıyor babası yaklaşırsa illa ben gideceğim .
Ahazize Bizim bide kardeş geldi 3 aylık, sendromlar stresler birbirine karıştı . Ama geçcek ben inanıyorum😀
Ahazize egeninanns ay bu biz , bide şey var bişeyi o yapacaktı ama başkasımı yaptı kıyamet kopuyo, tekrar yapalım diye. Herşey başa sarıp şartlar aynı oluyo ve o gidip yapıyo.
egeninanns Ahazize aynen öyle asansör düğmesine kazara bastım basmaz olaydım ciğerini söksem daha az ağlardı
Nil10 Rmysa42 ayyy şuan bende o durumun icindeym kızım 1 ay snra 4 yasina giricek 4 yas sedromu var mı ya valla bianda o kadr degstiki sevdigi hiç bir seyi yapmak istemiyo. Okula gidicen diye ağlayan cocuk smdi okula gitmek istemiyo, gezmeye gidelim diyorum agliyo hersyee ağlayan bı çocuk oldu 😳