Eceerva Kızlar bebeğim 2.5 aylık bir on gündr yürümekte zorlanyrm bunun doğumla ilgilsi var mıdır var mı böyle bı şikayeti olan. Özellikle oturup kalkınca yataktan çıkınca falan bayağı zorlanyrm bileklerim topuğum bayağı ağrıyr
gzogg Eceerva lütfen soyleyin bendede var gectimi sizin hala devam ediyor mu deliricem ayak tabani agrisindan biktim 5ay oldu geçmedi
Eceerva gzogg tam değil ama daha iyi gibi önceleri yataktan çıkarken yürüyemiyrdum resmen yada alıştım belki de😣
mrvnr05 Aa o bende de var 2,5 ay oldu doğum yapalı yataktan kalkınca ayaklarımın altı acıyor yürürken zorlanıyorum neden olur ki
Eceerva mrvnr05 kesin değerlerimzde bı düşüş vardr gidip baktrmak lazm. Çünkü tesadüf olmaz doğum yaptıktan sonra oldu hepizmde de
Gulsummetin1 İnanmıyorum çoğu kişide varmış meğer aynı durum. Bebeğim 4 aylık yaklaşık 2 aydır çekiyorum aynı durumu. Otururken ya da uzanırken ayağa kalkınca dengem bozuluyor sanki topuklarım ağrıyor.neden acaba bende bilmiyorum
Eceerva mrvnr05 yok hayr ben normal doğum yaptım çok kilo aldığımdan mi acaba diye düşünüyorum bazen 😅
fatma___ Bende de oldu ilk iki ay çok zorlandım zor yürüyordum 3.5 aylık olduk bnde geçti bende 55 kilodan 85 kiloya çıkmıştım kilo ile alakalı olabilir
gzogg Eceerva ne oldugunu bulmak istiyordum artik hani kilodan ya da hormondan desinler ya da bska bseymi var cok uzun sürdü gibi geldi ama cikmadi bisey