Summerwine95 Alainnn persentil hesaplamadan bakabilirsiniz.Dogum kilolari farklı olduğu için sağlıklı olmaz.Biz daha gidip olcturmedik
Alainnn Summerwine95 bu aylarda eskisine oranla az kilo alımı oluyormuş geneli mi böyle ? 500 gram almış gibi görünüyor 7 kilo sanırım. Doğumu 2,700 dü.6.500 du zaten.
Summerwine95 Alainnn valla benimki 4 aylık ölçümünde sadece 200gram almıştı ebe normal artık az alacak dedi ve genel kilo olarak da iyi olduğu için sikinti görmedi şu an 5.5 aylık daha olcturmedik .
Alainnn Az kilo almaya başladı 4.aydada 500 gram almıştı ondan merak ettim normal mi diye.Doktor bir şey söylemedi tabiki cocuktan cocuğa da değişir.
Alainnn Summerwine95 öyle mi diğer aylarda 1.2 gram almıştı ancak 4.ayda 6.400 çıkmıştı.Evde tarttım şimdi de 6.900-7 civarı geliyor 2 aydır 900 gram anca almış bende bir sıkıntı mı var diye düşünmeye başlamıştım.
Summerwine95 Alainnn bizimki 4.ayda 7700du bu ay daha goturemedim ama 8.5 olmuştur diye düşünüyorum bu ay belli oluyor kilo aldığı cunku.
Summerwine95 kizcegunes evet ama benim bebeğim 4 kg doğdu.Babasi ve bende uzun ve iri insanlarız genetik yani.