Haticenur4 Tuncelide olup yenilerde il içi tayin gören oldumu yada il içi tayin için ümidi olanlar varmı
1anne__ Haticenur4 il içi tayin gören oldu ama daha mazeret atamaları olmadı diye biliyorum. Sisin eşiniz nerede çalışıyor
asyanslhn Haticenur4 il içi atama olmadı diye biliyorum yeni gelen il jandarma komutanı atama sakın yapmayın herkesin atamasını ben gerçekleştireceğim demiş
1anne__ Haticenur4 asyanslhn yeni gelen komutan göreve başladı mı ki ne ara bunu duymuşlar yani umarım öyledir hazirandan beri torpili bulan gitti kac tanesine şahit olduk. Umarım bizlerin de yüzü güler artık
asyanslhn 1anne__ eşimin il jandarma da devresi var o söylemiş hatta yeni gelen il jandarma komutanı İstanbuldan gelmiş ve oradaki devresi ile konuşmuş eşim Allah kolaylık versin kendisi çok zor biridir demiş
asyanslhn 1anne__ bugün göreve başlamış ve eşimin söylediğine göre il merkezindeki tugay komutanlığı sanırım kapaniyormus oradaki personelleri başka yerlere dagitacaklarmis dilekçemizin kabul olması çok zor dedi 🤦🏻♀️
asyanslhn Haticenur4 biz ilk açıklandığında yazdık 2 ayı geçti birde 10 gün felan önce de tekrar yazdık