Tezcannn Bebekler ne zaman kafalarını tutmaya başlar acaba? Omzumdayken hem kafasını tutmak hem gazını çıkarmak çok zor oluyor. Kafasını ordan oraya atıyor.
Berentos Tezcannn bebekten bebeğe değişir benim kızım doğduğu günden beri tutuyor çok komiğimize giderdi ilk ayında 😊 ama tam anlamıyla 3. Ayında tutması gerekirmiş. Kuzenimin çocuğu 2. Ayda tutamayınca götürmüşlerdi doktora ordan biliyorum içini rahat tut daha çok minik bıdığın ❤️
Tezcannn Seydameva teşekkürler cevabınız icin😊 47 günlüğüz biraz daha vaktimiz var sanirim. Cevremde bir aylikken tuttu bizimki diyenler olunca tedirgin oldum açıkçası
Seydameva Tezcannn o bebekten bebeğe değişir bizim ilk doğduğundan beri tutuyor kardeşimin ki 2 aylıkken tutmaya başladı tedirgin olmayın saha çok minicik yerim onu nasıl güzel kokuyordur şimdi 🥰❣️
ikimelekannesi_ Tezcannn yök canım benim normali 3 ay zaten ben kızımı doktora bile götürdüm bu yüzden doktor milleti dinliyoz diye birde üstüne fırça çekti 3 aya kadar oluyor kızım şuan 4 aylık nerden baksan 2 buçuk aydır falan iyi tutuyor hele bu ay baya iyi masaallah suphanAllah
Merve Tezcannn gelişimde bireysel farklılıklar vardır. Bende yeni doğduğumda kafamı tutarmışım 1 yaşındaki kuzenim tutamazmış. Sonuç ikimizde sağlıklı düzgün bireyleriz çok şükür. Merak etmeyin
Nurguven Benim bebeğimden3 ay 6 günlük ram tutamıyor sanki kafasını tam tuttuğunu nasıl anlayacağım bazen tutuyor bazen tutamıyor gibi
Seydameva Nurguven yüzüstü koyun kafasını kaldırabiliyor mu tutuyor mu bakın birde omzunuzdayken sürekli dilektir kafasını 🥰
Tezcannn Seydameva Berentos çok teşekkür ederimmm 😍🥰 içim rahatladi cidden. Kafasını yuzustuyken ya da omuzdaykem tutmaya çalışıyor ama kisacik😊 çabalıyor yavrum
M_M Ayaklarını ne zaman tam yere basti peki? Adımlama gibi.benimki 3 aylık ama duz tutduğumda ayakları eyiliyor.hiiç basmak istemiyoor:(
Kybele Böyle şeyler bebekten bebeğe değişiyor, benimki maşallah diyeyim doğduğundan beri tutuyor mesela ama tutmasa da ah vah etmezdim
Eslem_Somuncu Tezcannn dogduğundan beri hem kafasini tutar hem çivi gibi basar. Herkes sasirdi. 1 aylikken sagina dondu somra sirtustu tekrar geri dondu. Simdide he gı agu bugu biseyler demeye basladi