Ebru__ Kızlar gece tek kalmam gerekmemişti önceden odamda bile kardeşlerimle uyurduk alışkın değilim gece tek uyuyamamak biraz da bebeklik çocuklukla ilgili diye okumuştum kalamayıp korkusunu yenen var mı?? Ne yaptınız
Hkgi Ebru__ eşim vardiyalı çalışıyor ilk gelin geldiğimde izni bittiği gün kayınvalidem uyuyamazsan ben gelirim kalmaya dedi içimden ben bununla uğraşmaktansa tek korkumla yüzleşirim dedim 🤣 o gün bugündür alıştım tek kalıyorum kızım olduktan sonra daha çabuk alıştım.
naynini Ebru__ gece evde tek kalamiyorum diye annem geldi bir hafta, sadece geceleri… Sonraki gece vardiyasında kaynanam ben gelirim deyince birden korkumu asiverdim😄 hiç hoş şeyler yaşatmadı bana ve bir hafta aynı evde no nooo dedim…
Yagmurtanesi Ebru__ Depremden beri ozellikle ben korka korka kaliyorum ama sonuc olarak kaliyirum yani mecbur 😒
hayalperest2310 Ebru__ bende bekleyeyim eşimin nöbetleri oluyo mecbur birilerini yanıma getiriyorum aslındw Kızım da var niye öyle anlayamıyorum 🤨
sunasumer Felak nas Ayetel Kürsi okuyorum korkudan ne biliyorsam okuyorum avucuma üflüyorum elimi bütün vücuma sürüyorum çok iyi geliyor bunu yaptıktan sonra hiç konuşmuyorum ama yapıp uyuyordum hemen