1Gokturkannesi onunuzde o kadar uzun bir sure var ki bu dusuncelerle kendinizi sıkmayın bence simdiden 😊 wc konusuna gelirsek her çocuğun hazır olma sureci farkli kimi cok erken adapte oluyor kimi epey zaman aliyor. Mesela benim kizim suan tam 23 aylik ve 4 haftadir kendisi cisini kakasini yapmaya basladi ve benim herhangi bir müdahalem olmadi, oyle ki ne kulot almistim ne wc aparati vs vardi, sadece oturagi vardi. Cunku ben 2.5 yasinda falan baslariz diye dusunuyordum ama kendisi hazirmis meger, hemen eksiklerini tamamladik boyle olunca🙈 bu surecte simdiden size tavsiyem herhangi bir wc egitimi dusunmesiniz bile oturagi simdiden alin hep goz onunde olsun hadi simdi oyuncaklar cis yapsın, araba cis yapsın vs diye oyunlar oynayin, kendiniz oturaga oturup aa ben de buraya yapiyormusum seklinde sureci oyunlastirin, arabalar bebekler cis yapinca hadi simdi arkadaslarinin yanina gonderip bye bye yapalim diye oturagi wc ye goturun, sifon cekin kisaca oyun odakli olun. Birde youtube miniyo tuvalet sarkisi vardi onu izliyorduk, izlerken ben anlatiyordum vs cok etkili oldu, kitaplardan da faydalanin. Oyle etkili ki oyunlastirma sureci bu sebeple cok sukur ben ve kizim hic zorlanmadik. Uzun oldu ama deneyimimi paylasmak istedim.