1bebegimiz Aranızda 4. Ay atagı yaşayan varmı herkes bu atagı kesin yaşıyormu yoksa her bebek farklımı?
nazlii1_ 1bebegimiz valla biz yaşadık 3bucuk aylıkken başladı ve 4.ayda 2 hafta sürdü diyebilirim sürekli ağlama vardı uykudan ağlayıp uyanıyordu ama atlattık artık çok şükür 😅
kimekonusuyorum_1 1bebegimiz Ayy böyle bir şey görmedim nasıl bir atak bu mahvoldum. Uykuya direnme, ağlama, çığlık kıyamet. Gündüz uykuları kısaldı gece sık sık uyanıyor sürekli emmek istiyor. Gerçekten biraz sakinliğe ihtiyacım var 😅
GunesSila 1bebegimiz ayy bende çekiyorum sanırım atak biz de 4 aya gireceğiz 10 gün sonra. Ama 5-6 gündür aman Allahım geceleri ağlamak uykuya dalarken zor dalmak. Sonra sabaha karşı böyle karnı tok bile olsa gözler kapalı ama sürekli bi huzursuzluk sanki biri uyandırıyor gibi bilmiyorum bunlar atak herhalde . Her gece her gece emzik bekçisi oldum resmen kıpırdadıgı için emzik düşüyor ona tekrar hareketleniyor gibi ne zaman geçecek acaba 🥹🙄
ArdisinAnnesi Bizimki bi 10gündür huzursuz asla uyumuyor sürekli kucak istiyor emerken de etrafla çok ilgili diye tam emmiyor ,4ay 2 günlük internetten hesaplama yaptım (40.haftaya göre yapılıyor) ataktaymıs 13günü bitmiş 22günü kalmış🥲🥲🥲
Yasooo-1 Biz6. Aya gircez atak matak yasamadık bence. Herkes yasar dıye bısey yok kendınızı sartlamayın
Cagbusege GunesSila bizimde öyle maalesef sürekli uyurken muzırdanma birde çığlık çığlığa ağlama başladı geceleri atak bitmesine 5 gün kalmış umarım dediği gibidir 🥲
GunesSila Bende hesapladım anam biz daha başındayız 30 gün gösteriyor şaka mı ee çocuk oldu 5 aylık 30 güne 😄🙄🙄🙄
Gece2023 Cagbusege bizde De durumlar aynı kızım 3 ay 23 günlük son 10 gündür çok huzursuz atak mı dişten mi yapıyor anlayamıyorum sürekli eli ağzında suları akıyor ağrısı mı oluyor diye düşünüyorum gün boyu uykuya direniyor geceleri de çok sık emmeye kalkıyor hiç böyle değildi 🤷🏼♀️
Seheeeeeeer Cagbusege yalan söylüyor yaa bana bitti diyor ama asla bitmedi 3.ayinda basladı 4 ay 22 günlüğüz dalarak uyuduğu nadirdir gece yarım saate bir kalkar uyuyacagini anladiginda kıyameti kopartir artık onunla beraber bende ağlıyorum mahfoldum geçsin artık 😑😑
Ozgezeynepela Gece2023 bizimki 4 aylık ve diş çıkardı çok salya varsa ve elini ağzına götürüyorsa diş geliyor demektir
Ozgezeynepela Bizdede durum aynı şuan 4 ay 13 günlüğüz ama 3. Aydan beri uykular da azalma başlamıştı. Özellikle şu 2 haftadır da baya bi huzursuz ağlama krizleri çığlıklar… gündüz uyumaz oldu gecede çok sık kalkıyolar. Memeyi emerken bile huzursuz ağlıyo sürekli. bitik durumdayım ne zaman geçer bu ya 🤦🏻♀️
Berraa_54 Ozgezeynepela benimki de salyasi vardı bi ara şuan durdu ama tükürüğü çıkıyor sürekli ve eli parmağı hep ağzında ne görse ağzına alıp ısırıyor benim parmağımı da bazen çekiyor ağzına çok sert ısırıyor görünürde diş falan yok ama bilemiyorum cikaricak mi acaba 5 aylık olucaz biz de
Ozgezeynepela Berraa_54 ben sürekli bakıyodum diş falan var mı diye hiç fark etmedim. Sonra bir anda geldi galiba tesadüf gördüm bi baktım 2 diş aynı anda gelmiş 🥲 biraz üzüldüm tabi ama yapacak bişey yok doğal süreç maalesef erkenden gelmiş oldu bizimki 🥲