121 Kızlar herkese merhaba 1 yaş 2 aylık bebeğim de inmemiş testis var. 1 hafta içinde ameliyat olacak. Çok korkuyorum bu durum başına gelenler tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız acaba
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Evet sünnetle beraber oldu benimki. İkisi beraber aradan çıktı. Korkulacak bir şey yok
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala 121 sıkıntısız geçti çok şükür. Olduğu gün ve diğer gün hiç kalkmadı. Diğer gün ayaktaydı. 1hafta dışarı çkarmadım. Kontrole gittik sonrasında zaten sıkıntı çıkmadı
Hilal9 Sünnetle beraber yaptırdım oğlumu 3 gün yattı hiç kalkmadı 4 gün zıp zıp 😄😄😄 hiç korkma çok basit sadece pansumanını düzenli yaparsan hemen geçer 💕🥰 şimdiden gecmiş olsun
121 Hilal9 çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun içime su serptiniz ❤️❤️❤️ Ameliyat ne kadar sürmüştü acaba
canimmmoglummm Benim bebeğimde yeni doğduğunda su fıtığı var orasında 2 3 aya geçer dediler acaba sizinkide mi su fıtığıydı
121 canimmmoglummm biz şöyle farkettik 5 aylıktı genel muayeneye götürdük orada kontrol eden doktor tek testisin olmadığını söyledi ama bir yaşına kadar yerine gelebiliyor demişti. Fakat yerine gelmedi bugün çektirdiğimiz ultrasonda da kanalda duran testisi gördük bizde süreç böyle ilerledi
121 1oglananasi6 oğlum 5 aylıkken genel muayeneye gittiğimizde doktor eliyle kontrol ederken olmadığını farketti bugün de ultrason da kanalda olduğunu gördük hiç yerine inmemişti o testisi
1oglananasi6 121 anladım canım korkma kolay bi operasyon diye duydum inşallah sorunsuz geçsin ameliyat süreciniz
121 1oglananasi6 amin amin inşallah çok teşekkür ederim dedi ki doktor bir yaşını geçtiği için normal narkoz vereceğiz dedi birden birde her şeyi söyleyince kafam karıştı biraz da bilmediğimden korktum
1oglananasi6 121 anne olunca tabikide endişelenmen araştırmaya koyulman çok normal ama doktorlar en iyisini bilir zaten. 1 yaş sunnette bile zaten genelde narkoz veriliyor endişelenme