Sevgiasilturk Bebeğim 4 aylık, mutfakta pusetteyken kendini kaldırıp duvara doğru itmiş, birden ağlamaya başladı başı aşağı sarktı diye mi yoksa kafasını çarptı diye mi bilmiyorum, emzirinve sustu, acile mi götürsem kafa çarpması belirtileri neler bilen varmı?
Nur6635 Sevgiasilturk fışkırır tarzda kusma burun kanaması sürekli ağlama hareketlerinde azalma yoksa korkulacak bir durum değil 2 saat uyanık kalabilir eğer bir sıkıntı yoksa günlük yaşantınıza devam edebilirsiniz bu problemler olursa bir hekimin görmesinde fayda var geçmiş olsun
otomatikanne Sevgiasilturk 2-3 saat izleyin uyutmayın arkadas yazmıs zaten yukarda halsizlik fışkırır gibi fazla kusmalar olursa acile götürün mutlaka… geçmiş olsun🌸
Berraa_54 Sevgiasilturk 4 aylık bebek nasıl kendini kaldırır ya pusetteyken nasıl oluyor anlamadım ben
Sevgiasilturk Nur6635 çok teşekkür ederim ilk başta ağlıyordu emzirince sustu sonra bir defa kustu fışkırır gibi sonra artık kusmadı
Nur6635 Sevgiasilturk kusma hali tekrarlarsa bir hekim görsün lütfen belki bir önceki beslenmede gazı tam çıkmadıysa ondan da çıkarmış olabilir ama fışkırır tarzda kusma devamlı tekrar ederse tehlikeli geçmiş olsun tekrar
Sevgiasilturk Nur6635 çok teşekkür ederim devam etmedi emzirdiğim için kusmuş, bir sıkıntı yaşamadık çok şükür
Sevgiasilturk Berraa_54 ayaklarıyla kollarıyla kendini ittirmeye çalışıyor sıkılınca son bir kaç gündür birde gövdesini tam havaya kaldırıyor ittirince , bu defa başını dışına çıkacak şekilde ittirmiş, bundan sonra koymam artık pusete