Benmerve Bugün aşı oldu oğlum çok az ateşi çıktı doktorumuzun tarifiyle calpol verdim şuan uyuyor ama inanılmaz soğul bir şekilde terliyor. Üstünü örttüm müslinle hala buz gibi göğsü, sırtı her yeri… ay ne yapıcam normal mi bu durum aşı sonrası?
Binnur_cam Benmerve ılık bir duş aldır çok kalın olmayacak şekildede giydir emzirebiliyosan emzir sütün şifa olsun ateşi 37 üstünde değilse korkma Allahın izniyle birşeycik olmaz ..
Nur6635 Benmerve evet annesi normal 3 tane olduğu için biraz ağır gelmiştir calpol etki etmezse parol şurup ta verebilirsin o hem ağrısını alır hem ateşini ayaklarına çorap giydir kendin nasıl giyiniyorsan 1 tık kalın giydir üşüyor diye düşünme Müslin örtüler terletmez tabiki de uyurken üstünü örtebilirsin sonuçta uyuyan üşür bol bol emzirin kusarsa da normal aşı ağır geldiği için 1 kere kusması normal sürekli kusarsa ateşi yarında gün boyu düşmezse yine bir acil hekimi Baksın geçmiş olsun
ugrakyagiz Eskiler aşıdan önce ağrı kesici ateş düşürücü iciriyorlar ben öyle yaptım 2 ay asisinda şükür bişey olmadi
tomvejerry Yani kadın ne yapayım diye soruyor giderken içirip icirmediginizi değil yalnız, bilgim yok üstte kalsın canım