Drama_queen5135 Kızlar bebeğim tam 1 yaşında emeklemeye başladığımdan beri ayak izleme elleme merakı vardı ama 2 aydır çıplak ayak görsün yalamaya çalışıyor nasıl unutacak bu çocuk bunu 🤦🏼♀️
Minigim38 Drama_queen5135 bu benim bebeğim 9.ayda başladı 10 aylik hala devam ediyor kimi görse ayağına gidip yalıyor ayaklarını ısırıyor
Deletedmom104 Drama_queen5135 çocuk doğuştan fetişci alzmkaks Benim yeğenlerimde de vardı, büyüdükçe unuttular
Ess92 Drama_queen5135 10 aylıkken 1-2 kere denemişti benim kızım da. Kızım o ayak yenmez o dedik babasıyla. Sonra unuttu bitti. Bizde geçici oldu. Muhtemelen sizin de öyledir.
Drama_queen5135 ZeytinpekmeZz aynen bizdede öyle çoraplı çorapsız hiç fark etmıyor unuttumu acaba o çocuk
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Benm oğlan da 2.5yasında kendi ayağını ağzına alıyor. Bazen nadiren benim ayağıma geliyor 🤷♀️
Drama_queen5135 Deletedmom104 aynen öyle oldu valla sıpa 😂 inşallah bizimde kısa zamanda geçer Deletedmom104
yasee01 Benim yeğenim de de vardı biz yapma dedikçe inadina yapmaya devam ediyordu bi süre dikkat ettik üstüne çok düşmedik şimdi unuttu