hayalperest2310 Kızlar küpe alcm öncelikle 22 ayar mı 14 ayar mı alayım bir de modellerden halka şeklinde istiyorum kullanışlı olur mu hangi modellerden kullanıyorsunuz hem sohbet olur hem bana fikir 🥰🫶🏻
yagmurkokusu_ hayalperest2310 14 ayar kullanıyorum kızıma diye aldırıp kendim takıyorum modelini beğendiğim için 22 ayarlar da model bulabilirsen sade birşeyler bak derim. Bulamazsan 14 ayar eğer satmak için alıyorsan kısa vadede getirisi olmuyor. Ama satmam benimle 3 4 5 sene gider aştın çıktıkça onlarda mutlaka çıkar
BalBadem3 hayalperest2310 Halka 22 ayar kullanıyorum çok memnunum. 50 kuruş boyutunda falandır yada az daha büyüktür
BalBadem3 hayalperest2310 Halka 22 ayar kullanıyorum çok memnunum. 50 kuruş boyutunda falandır yada az daha büyüktür
beyzzsenturkk_ hayalperest2310 edersin cunku ben bileziklerimi 14 ayar almıştım kuyumcu sen bile bile zarar etmişsin demişti hatta işçilikten kaybetmesin diye en sade olanı seçmiştim fakat ayarı düşük olduğu için baya bir zarar ettim 9 bine almıştım o zamanlarda gecen sene yani ve aradan bir kaç ay geçtiğinde bana 2 bileziğe 3 bin dediler şok olmuştum ne alırsan al kesinlikle 22 ayar al ben kızıma küpe ve künye almak istiyorum bu yüzden ayarlarına cok titizlikle yaklaşıyorum
hayalperest2310 yagmurkokusu_ yok satmayacm değeri de düşsün istemem takarım uzun vadede canım fikrin için teşekkür ederim 🫶🏻
hayalperest2310 BalBadem3 aynn bende halka modellerden düşünüyorum diğeri yapışık sevemedim birde sürekli düşüyo kaybolacak en sonunda